Aktywne Wpisy
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

annlupin +10
śpicie jusz?
źródło: annlupin09823
Pobierz

@dutchtherapy nie wywiązywało się z rozdajo przez ponad dwa tygodnie, nie odpowiadało na wiadomości żadnego z pięciu wygranych (ale na mirko to potrafili odpowiadać) wysyłając 3x mniej wartą nagrodę niż byłą wygrana. Dopiero po przeniesieniu rozmowy na mirko postanowił odpowiedzieć i wysłać prawidłową nagrodę.
wklejam usunięty tekst z tego wpisu https://www.wykop.pl/wpis/60507571/hej-przedstawiamy-mimo-ze-juz-chwile-po-premierze-/ bo mnie w-----a taka januszerka
"Nie polecam, walą w c---a, w ostatnim rozdajo brak odzewu przez 2 tygodnie, dopiero jak uderzyłem publicznie a nie na priv to z łaską się odezwali"
Tak więc nie polecam nic kupować u tej januszerki, lepiej kupić gdziekolwiek indziej
Jeszcze wrzucam screen z rozmowy żeby nie być gołosłowny
#greenout #dutchtherapy #wykopjointclub
źródło: comment_16319660203bkvPtNjl0EYEcAZSH8zzF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@saszka-bc: No tak, buhu, Ja mam w------e w to co wygrałem, a że już nie mam w------e jak mnie ktoś w c---a robi to januszerka jest? Jak wygrasz w totka 2tys złotych i dostaniesz 200zł to też sobie powiesz "c--j, wygrałam to
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale ciężko się przebić z legitnym towarem jak ten będący scamem ma wpompowane grube pieniądze w marketing. Ale spoko, kwestia czasu. ¯\(ツ)_/¯