Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zalesie #ludzietochuje #logikarozowychpaskow #pracbaza
Ogólnie dbam o higienę, zawszę przychodzę do pracy czysty, schludny pachnący.
No ale od 2 miesięcy się leczę, miałem czyraka pod pachą.
Jeszcze wszystko się goi, więc nie mogę używać tam jakiś super środków, jedynie "szare mydło" a o antyperspirancie mogę zapomnieć do chwili kiedy się kompletnie zagoi.

No i sam przyznam, że już pod koniec pracy zaczyna ode mnie czuć pot.
No ale jedna baba ode mnie z biura wyleciała z tekstem.

"Że może się w końcu zaczniesz myć bo od pewnego czasu tak od ciebie śmierdzi, a zaraz będzie zimno i nie otworzymy okien"
Wytłumaczyłem co i jak.
"No to jak nie możesz używać dezodorantów to bierz może jakieś tabletki czy coś."

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6141b04d942c94000b1dca77
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

DrapieżnyKoczkodan: No cóż, baba jest chamska, ale z drugiej strony praca z kimś,od kogo czuć pot, też nie jest niczym przyjemnym. Poza tym, pacha to trudne miejsce do wygojenia czyraka, więc powinieneś szczególnie dbać o higienę, żeby to się wygoiło. Po pierwsze, myj często pachy - przed wyjściem do pracy, a potem w pracy możesz przemyć faktycznie z raz żeby nie waliło. Smród potu powodują bakterie na skórze - nie stwarzaj
  • Odpowiedz
SkrajnaŻona: Jeny, ale tępa tzipa z tej Twojej koleżanki z biura.

"Że może się w końcu zaczniesz myć bo od pewnego czasu tak od ciebie śmierdzi, a zaraz będzie zimno i nie otworzymy okien"

Wytłumaczyłem co i jak.

"No to jak nie możesz używać dezodorantów to bierz może jakieś tabletki czy coś."
  • Odpowiedz