Aktywne Wpisy
Lewusx +19
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +251
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
#f1
Komentarz usunięty przez autora
Nagroda? Wyeliminowanie najwiekszego rywala i wyslanie go do szpitala+ zdobycie maksymalnej ilosci punktow.
W drugim kara bardzo bolesna 3 miejsca na starcie dla walczacego o tytul +wyelimonowanie siebie
Nagroda:szansa przejechania oponom po ryju hamiltona, a tak to brak nagrody
1. HAM był zdecydowanie z przodu na dojeździe do szykany
2. Inaczej niż Hamilton (wjeżdżając od wewnętrznej) nie da się tej szykany pokonać. Z jakiej racji HAM miał tu zwalniać i wpuszczać Verstapprna, który był w c--j za nim?
3. Klatki wyciąłeś tak, że nadałbyś się do TVP xD prawa góra - maxa
Inna kwestią jest, że byłem więcej niż pewny, że przyjdą tu elementy Hamiltonowskie i się zesrają, nie rozumiejąc nawet o czym ten wpis jest, a jest o tym co chętnie
Prawda jest taka, że Silverstone to wina Hamiltona, a tamta kara była śmiesznie mała.
Tutaj w mojej ocenie jest incydent wyścigowy, ze wskazaniem na Maxa, który bardzo optymistycznie atakował lewisa. Robił to jednak tylko dlatego, że wiedział, że jeśli Hamilton wyjedzie przed nim z tej szykany, to dojedzie przed nim w wyścigu. Osobiście bym kary nie dał, ale rozumiem argumentację drugiej strony.
Tylko nie ma co się spinać o
Dlatego jedni stwierdzą, że Hamilton powinien zostawić miejsce, bo Max był w trakcie manewru. Druga grupa powie, że Max był za daleko żeby wykonać manewr(w tę stronę poszli sędziowie). A inna grupa stwierdzi, że jeden atakował
@FanaticoRosso1910: Żeby uniknąć kolizji.
Na Silverstone Hamilton się wepchnął mając niewiele miejsca do manewru i się w----ł w Maxa. Na Monzy było na odwót
Ja rozumiem o tyle tę karę, że każdy z kierowców(w tym i Hamilton) w takich sytuacjach jechał po prostu drogą ucieczki i unikał w ten sposób zderzenia. Max tego nie zrobił, bo oczekiwał
@mroznykasztan tak, gość, który był zdecydowanie z przodu ma hamować, zjeżdżać i robić miejsce, bo kolo z tyłu z--------a na pałe w ramach "nie odpuszczania"