Wpis z mikrobloga

@popo_von_kox: no jak skończę w tym tygodniu teksturowanie stadionu to biorę się chyba za pałac Branickich a później kościoły. Przynajmniej te najważniejsze jak Rocha i Farny. W sumie nie wiem co rzuca się w oczy z samolotu w Białymstoku więc obiekty dobieram trochę na chybił trafił. Myślałem że te wieżowce na Upalnej są tak charakterystyczne że będzie je widać zewsząd, ale w MSFS jak lecę nad Białymstokiem to szukam ich
  • Odpowiedz
Elektrownia.

@popo_von_kox: ta niedaleko zespołu szkół elektrycznych? Nie pamiętam jaka to dzielnica, białostoczek chyba. To elektrociepłowania o ile dobrze pamiętam. Ta między starym starym Biazetem a osiedlem mieszkalnym?

A i jeszcze w bonusie masz nockę - widać stadion

Ślepy jestem i go nie widzę lub nie poznaję, to ten taki bardzo jasny punkt w prawej części zdjęcia? On jest jakoś podświetlony z zewnątrz w nocy? Byłem na nim kilka razy
  • Odpowiedz
@newerty: Dokładnie ta - widać ją z bardzo daleka. Ma ze 150 metrów wysokości, kominy w nocy świecą piękną czerwienią. Stadion na tym zdjęciu z nocy jest po lewej stronie. Widok jest w stronę centrum, stawy Dojlidzkie widać a stadion jest praktycznie pierwszym jasnym punktem od lewej.
  • Odpowiedz
Dokładnie ta - widać ją z bardzo daleka. Ma ze 150 metrów wysokości, kominy w nocy świecą piękną czerwienią

@popo_von_kox: skończę rysować tekstury stadionu i zajmę się tą elektrownią. W między czasie poszukam jakichś zdjęć i informacji o niej - kościoły wobec tego zostają odsunięte w czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@popo_von_kox: d--y to w grze nie urywa, ale w sumie czego spodziewać się po kominie - do VFR się nada ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niestety musiałem dodać dodatkowe pary świateł bo to co ze światłami wyczynia MSFS to tragedia jakaś. Jutro jeszcze dokończę tekstury i je poprawię. Pewnie też zrobię ten 2gi komin. Coś jeszcze co przydaje się do VFR w Białymstoku lub bezpośredniej okolicy?
newerty - @popovonkox: d--y to w grze nie urywa, ale w sumie czego spodziewać się po ...

źródło: comment_1631737171IW08RTdxCgzSDSn6CBzGCe.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz