Aktywne Wpisy

WielkiNos +444
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file2614539208647029454
Pobierz
Nighthuntero +898
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
źródło: 1000016937
Pobierz

![Jak pustoszeją rosyjskie magazyny sprzętu pancernego [PODCAST]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/41a73a7fb518169a293093dacf000c4b57d8a6174d889a43272e15f365e02b86,q80.jpg)

#koronawirus
@Verdino: Tak to jest jak się podpuszczone żółtymi napisami ludzie biorą za rzeczy, o których nie mają pojęcia.
Szurasku, nie masz żadnych ostatecznych dowodów na cokolwiek poza swoją
@Verdino: Jeszcze pocisnę twój drugi "dowód" (XDD).
Link prowadzi do archiwum. Co ciekawe, strona wciąż działa: LINK.
Wprawne oko foliarza na pewno w mig zauważy, że zamiast "COVID-19 Test kits (300215)" na aktualnej stronie można przeczytać "Medical Test kits (300215)". Spisek jak nic. Tutaj foliarski mózg już jednak dostaje drgawek powodując zakończenie "analizy" i niepotrzebne oddanie moczu z ekscytacji - w końcu reptilianie czują już oddech detektywa Wychodka na
@Verdino: Serio masz coś z głową.
Data zgłoszenia (filling date) to 17 maja 2020. Masz napisane jak wół "The priority date may be earlier than the actual filing date of an application.". Włóż sobie do translatora jak nie rozumiesz albo wróć do 3 klasy podstawówki - mi to obojętne. Info, że priority date nie oznacza daty zgłoszenia znajdziesz na setce innych stron poświęconych patentom.
Nie moja wina, że gówno o tym wiesz i się ekscytujesz
@Verdino: Czubku, wkleiłeś dokładnie ten sam link co ja XD Śmieszny jesteś, szurasku.
Na samym dole jest "Please note: Exports is gross exports and Imports is gross imports". No, szokujące. Napisz jak człowiek bez ciężkiego upośledzenia o co ci chodzi albo
@Verdino: No, to mnie przekonało - w końcu wiele na to wskazuje: potwierdzanie jakichś urojeń, nieumiejętność czytania... a nie, to ty.
XD
źródło: comment_1631445838JpB0gDvEhDqGGsFiohL18G.jpg
PobierzTo co wkleiłeś pokazuje, że nazwa COVID-19 istnieje w domenie publicznej co najmniej od 11 lutego 2020. Wniosek patentowy z COVID w nazwie, na który się powołujesz i który określasz jako dowód (w sumie nie wiadomo na co) został złożony 17 maja 2020. Ponad trzy miesiące później.
Może masz problem ze zrozumieniem kalendarza czy związków przyczynowo-skutkowych?
Tego też uczą w szkole podstawowej, więc moja porada wyżej
@Verdino: Pisałem już, że to nie wynika z twojego linku, bo ten powstał we wrześniu 2020 roku. Czego nie rozumiesz?
method is provided for acquiring and transmitting biometric data (e.g., vital signs) of a user, where the data is analyzed to determine whether the user is suffering from a viral infection, such as COVID-19
Albo ja głupi jestem ale z poświęcenia moich 2 min życia to wywnioskowałem że rotschild pracował nad metodologia badania osób pod względem zarażenia się "wirusem" i mając teraz do czynienia z wirusem