Wpis z mikrobloga

@programista_z_singapuru: Jestem w stanie zrozumieć wszystko na tym plakacie, ale #!$%@? antifa przedstawiana jako coś dobrego/normalnego? xD

Przecież antifa to zwykli terroryści kryjący sie pod "anty-faszystowskim" płaszczykiem. To zwykli degeneraci nasiąknięci przemocą.
  • Odpowiedz
@mastergame1311: Widzisz, Machine Learning Fairness działa ( ͡° ͜ʖ ͡°), tu nie chodzi o homoseksualistów tylko o ruch standaryzujący pod jedno dyktando. Jak masz chociaż przeciętne IQ to znajdziesz wspólny mianownik w tym plakacie.
  • Odpowiedz
@mastergame1311: Jeśli pierwszą rzecz, którą zauważyłeś to homoseksualiści to widać, że algorytmy działają. Więc mogę odhaczyć już konwersację z Tobą.

@Zlpnc: Nic nie atakuje, nie po to się płaci w IT na machine learning fairness, żeby ktoś tam jeszcze coś szczekał.
  • Odpowiedz
@mastergame1311: Gdzie w tagach dałem homoseksualizm (poza twoim urojeniem)? Chyba, że jest monopol jednej strony ideologicznej wokół tego pojęcia, a ty dokonałeś priorytetyzacji założeń. Cóż Baizuo to jednak powinni mieć wakacje w obozach reedukacyjnych i Azjaci mają w tym rację. Witaj na czarno trollku.
  • Odpowiedz