Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 91
jak widzę na drodze człowieka w dacii to zawsze go wpuszczę uśmiechnę się machnę ręką pozdrowię no ogólnie jestem super miły dość już się chłop w życiu nacierpiał że dacią musi jeździć
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@zastuj: ja tak mam z BMW E46
wpuszczam ich bo z doświadczenia wiem że zaraz im się coś rozsypie i będą tam stali

mercedesy Rolls Royce BMW i inne Bentleye kupujesz jak chcesz być kimś i chcesz się pokazać
dacie kupujesz jak jesteś kimś i nie musisz nic udowadniać a twoja linia szczęki służy w zakładzie przetwórstwa marchewek jako krajalnica
  • Odpowiedz
@zastuj: jak widzę wypucowana, nowiusieńka Dacie Duster to lubię sobie zaśpiewać na głos pełna nazwę, w stylu jakby rozstapiło się niebo by anielski orszak zniósł ten samochod na chmurce. Wyobrażam sobie, że czlowiek sukcesu ktory dosiada te bestie przeżył podobna chwilę uniesienia kiedy zobaczył to auto pierwszy raz.
  • Odpowiedz
@zastuj: ej Duster jest spoko jak się za dużo nie wymaga. Poruszałam się nim ostatnie dwa tygodnie i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, ani razu nas nie zawiódł, sporo miejsca w środku, dobrze radził sobie na podjazdach i kamienistych gównodrogach. Do tego chyba całkiem niedużo palił
  • Odpowiedz
ej Duster jest spoko jak się za dużo nie wymaga. Poruszałam się nim ostatnie dwa tygodnie i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, ani razu nas nie zawiódł, sporo miejsca w środku, dobrze radził sobie na podjazdach i kamienistych gównodrogach. Do tego chyba całkiem niedużo palił

@MadIen: jeżeli kobieta chwali dacie to musi to być niezłe g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zastuj: no k---a kolejny xD Jak mąż od kuzynki żony. Cienko z kasą bo wziął mazdę na raty, bo jak powiedział oplem nie będzie jeździć.
Się k---a honorem unosicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja bym kupił dustera. Auto możesz kupić bez kredytu. Jak Ci je ktoś zarysuje albo puknie to masz to w dupie BO BYŁO TANIE, tak samo jak lata temu mogłeś kupić Renault Thalie
  • Odpowiedz
@zastuj: jak widzę kogoś w prywatnym dusterze to wzbudza to moją litość.
Mamy daćki na budowę i jest to straszny shit jezeli chodzi i jakość i wykonanie. Ratuje go tylko 4x4. Chyba 5 sztuk musialo byc serwisowanych co najmniej raz nawet zanim zaczely jezdzic po budowie... jako sluzbowe ujdą ale tylko w teren, ale zeby jechac gdziekolwiek dalej to lipa straszna. Tam jak już masz pierwszy kontakt fizyczny z samochodem
  • Odpowiedz
@zastuj: tych z daci nie trzeba wpuszczać bo zawsze sami się w-------ą i wleką 30km/h aż wyhamują wszystkich po czym przyspieszają do 45 w terenie zabudowanym lub 65 poza
  • Odpowiedz