Aktywne Wpisy
JohnWayneGacy +535
ECPU to organizacja sebixów i patusów, która nie ma nic do zaoferowania społeczeństwu, dlatego dowartościowują się szukając upośledzonych, chorych psychicznie i odrzutków i manipulując nimi żeby ich złapać, pokazać tępej gawiedzi, która może się wyżyć na niewinnym gościu i uważać się za bohaterów, mimo że nimi nie są i tak naprawdę mają w d00pie te dzieci.
Change my mind
#przegryw #ecpu #lowcypedofili
Change my mind
#przegryw #ecpu #lowcypedofili
dlaczego #rozowepaski najpierw dają się zapłodnić przez jakiegoś sebka, a dopiero po tym szukają dojrzałego i odpowiedzialnego mężczyzny?
#badoo #logikarozowychpaskow #tinder
#badoo #logikarozowychpaskow #tinder
Jeżeli tak to powiedzcie jak się to spisuje, jaki ROM najlepszy i jak współpracuje z AERO2.
Potrzebna mi też opinia co do ZTE v967s. Praca z AERO2, ROM i ogólna wydajność oraz jakość ekranu, wytrzymałość baterii.
#aliexpress #android #zte #ztev987 #ztev967
Mam chęć kupić jeszcze v987 ale wszyscy sprzedają tylko białe i mi się nie podoba.
@gromwell: Po co się tak ciskasz po ludziach jakbyś wszystkie rozumy pozjadał. Urodziłeś się z umiejętnością zmiany przerzutek, czy się jej nauczyłeś w trakcie swojego kilkunastoletniego życia?
Zadecydowałem, że zamawiam drugiego v967s dla znajomego, swojego sprzedaję za 600zł (LOL) a dla siebie kupuję coś lepszego (aparacik w zte jest słabiutki+denerwuje mnie cienka plastikowa klapka)