Wpis z mikrobloga

@kodishu: Mam v967s i aero nie sprawdzałem, ale mam oryginalny rom z usuniętym skype i jeszcze jednym gównem i chodzi bardzo dobrze. Ekran wyraźny, jasny, szkoda, że bez gg. Bateria przy średnim użytkowaniu starcza mi na 2.5 dnia.

Mam chęć kupić jeszcze v987 ale wszyscy sprzedają tylko białe i mi się nie podoba.
@kodishu: Chyba już nie odpisze nasz kolega :D

Zadecydowałem, że zamawiam drugiego v967s dla znajomego, swojego sprzedaję za 600zł (LOL) a dla siebie kupuję coś lepszego (aparacik w zte jest słabiutki+denerwuje mnie cienka plastikowa klapka)
@kodishu: Ja mam V967s od tygodnia i zainstalowałem rom Max Flavour FULL. Aero2 działa bez problemu, wydajność też ok. - GTA Vice City chodzi płynnie. Ekran jak dla mnie ok, ale nie mam porównania - kąty widzenia, kolory i rozdzielczość wydają mi się dobre. Bateria po przesiadce z ZTE V970 zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Po całym dniu, w tym ponad godzinę gry w Vice City, trochę neta przez wi-fi
@Aryman93: rozważam zakup v967s, możesz powiedzieć coś o działaniu aero2 w praktyce w tym telefonie? Mam na myśli to, że np. jadę autobusem i oglądam filmiki na yt. Będzie ok czy będę dostawał białej gorączki bo się np. zawiesza i i tak kupię pakiet usług operatora? Co do wyświetlacza: znalazłem filmik pokazujący różnice w podobnych zte i nie bardzo podoba mi się ta słaba czerń, ale nie stać mnie na dopłacanie
@MasterYoda: Aero2 działa dobrze, YouTube da się oglądać, ale w gorszej jakości, bo przy lepszej trochę się przycina. Poza tym, że trafiłem na Chińskie święto przez co telefon przyszedł kilka dni później z przesyłką nie było żadnych problemów. Kupiłem od EBE za $131,1.