Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +20
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
Pytania:
1. Nie będę w stanie wydrukować mu biletów. Czy jeśli leci Ryanerem to mogę mu wrzucić kartę pokładową w pliku pdf, tak żeby mógł sobie skrótem odpalić i pokazać na lotnisku? Czy musi mieć zainstalowaną aplikację Ryanair i zrobić to z jej widoku? Obawiam się, że może nie udźwignąć obsługi aplikacji.
2. Mam wydrukowany paszport covidowy, wypełniłem mu formularz EnterCroatia, chociaż nie wiem czy to potrzebne na lotnisku w Chorwacji (?). Mam kartę lokalizacji pasażera, która potrzebna jest przy powrocie do Polski. Sprawdzają coś jeszcze na lotnisku?
#lotnictwo
#chorwacja
#ryanair
Rodzice też bez angielskiego i z małym doświadczeniem w takim lataniu byli w Chorwacji i świetnie sobie poradzili, chyba najlepszy kierunek dla takich ludzi na pierwszy raz samemu za granicą.