Aktywne Wpisy
dziwi mnie fakt, że nikt na wykopie nawet nie stara się zrozumieć rosyjskiej strony i spojrzeć z innej perspektywy
ta niefortunna sytuacja na ukrainie to nie jest starcie dobra ze złem (a przynajmniej nie w tej formie, w jakiej jest to w PL przedstawiane), lecz coś zgoła bardziej złożonego.
nie wzdragajcie się przed próbą przemyślenia całej sytuacji, ale tak by zamknąć się na chwilę na propagandę i manipulacje zachodnich mediów
#ukraina #
ta niefortunna sytuacja na ukrainie to nie jest starcie dobra ze złem (a przynajmniej nie w tej formie, w jakiej jest to w PL przedstawiane), lecz coś zgoła bardziej złożonego.
nie wzdragajcie się przed próbą przemyślenia całej sytuacji, ale tak by zamknąć się na chwilę na propagandę i manipulacje zachodnich mediów
#ukraina #
jmuhha +9
Koleżanka stwierdziła, że jak ubieram się w Pepco to jestem dla niej biedaczką ( ಠ_ಠ) pomimo, że łapie tam oryginalne koszulki Pepco za 15 zl
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
Osoba ubierająca się w pepco
- Jest biedaczką 21.2% (209)
- Sklep jak sklep 78.8% (776)
do tego jak ETH było po 3000 to wiedziałem, ze za 15 minut będzie już po 3500, bo to naturalne, ze sie odbije.
Chciałem kupic za kolejne 20 tys zł żeby odkuć stratę i #!$%@? bank mi sie #!$%@?ł i nie mogłem dokonać wpłaty na binance xD Gdy już bank się odblokował to eth już jest po 3500 xD
#kryptowaluty #bitcoin #etherum
Tylko wtedy w panice sprzedałem i obraziłem się na krypto do 2021 xD
po 20 minutach przekonywania ich, ze zdaję sobie sprawę z NIEBEZPIECZEŃSTWA i chcę robić ze swoją kasę to co uznaję za słuszne to po
ale mądry komentarz, dzieki za danie do zrozumienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@To_The_Moon: Ja bym to nazwał nieznajomością faz księżyca i ich wpływu na btc, ale nazywaj to jak chcesz. Nigdy nie kupuj w czasiu nowiu księżyca, taka rada na przyszłość. Tylko pełnia
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/tOvUdVqj-Ebb-and-flow-BTCUSD-idea-based-on-the-moon-phases/
@Kardig: o fuck, jestem w szoku :O Pasuje idealnie.
Jest gdzieś wykres/info kiedy znowu będzie pełnia?
Teraz od stycznia tylko dokupuję, boję się tylko, że zaraz się wyzeruję xD
@To_The_Moon: Fatum i pech to by był jakbyś kupił w losowym momencie, ale ty kupiłeś dokładnie w tym, w którym miałeś kupić, bo po prostu zostałeś wyleszczony przez starszych i mądrzejszych.