Aktywne Wpisy
natanyaach +99
#gielda branża elektryków płonie dosłownie i w przenośni. Lucid w Warszawie. Taka ciekawostka
Bergi +53
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:01, Wtorek, 07 września 2021. Imieniny: Reginy, Melchiora, Domosławy. Słońce wstało dziś o 06:05. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 13 godzin i 19 minut, w zenicie znajdzie się o 12:44 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 19:24. Ciemna noc zapadnie o 20:46, ale gwiazd można wypatrywać od 20:01.
Dzień dobry. Pora zacząć dzień od kawy, dziś już spory luz w robocie. Jeszcze tylko jutro i krótki urlop aż do poprawki która jeszcze nie wiemy kiedy będzie bo z gościem nie ma kontaktu. Miłego dnia!
Miłego dnia kochani! (。◕‿‿◕。)
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @Mosiondz @lenythenub
Też zaraz wstaje, śniadanko, kawusia, trochę posprzątać i do pracy.
Dzień dobry wszystkim!
Wtorek a dla mnie to jak poniedziałek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Muszę koparką wykuć parę dziurek w posadzce i będzie wolne. Świat trzeba ratować a fachowców jest garstka.
Miłego dnia życzę i przyjemności do jedzenia i picia.
Dzisiaj jestem jak huligan. Wchodzę, tłukę i po kłopocie (✌ ゚ ∀ ゚)☞