Aktywne Wpisy

dajgryza +229
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMirki wystawiłem auto wieczorem i jedzie o tej porze do mnie Ukrainiec kupić to auto.
Trochę mi się to podejrzane wydaje.
To jakiś znany scam? Powinienem się martwić?
#motoryzacja #samochody #oszukujo
Trochę mi się to podejrzane wydaje.
To jakiś znany scam? Powinienem się martwić?
#motoryzacja #samochody #oszukujo

#zwiazki #rozstanie
Mirki pytanie czy ktoś był w podobnej sytuacji. Niestety wbrew powiedzeniu, że gdzie się pracuje tam się nie wojuje czy coś ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja wojowałem, ale skończyło się tym, że poznałem kogoś, było fajnie przez dwa lata, potem się skończyło "przyjaźnią" a teraz jedynie w robocie mówimy sobie cześć i tyle. Nie było wielkich kłótni czy coś, z różnych względów rozstaliśmy się, chociaż mi na niej zależało i nadal zależy.
Najgorzej, że po paru miesiącach od rozstania zaczęła się spotykać z kimś innym z pracbazy, takim dynamicznym Oskarkiem i teraz ciągle ich widzę razem jak śmieszkują i się gotuję ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiem, że to wygląda jak bait ale nie jest. Dziewczyna nadal chciała utrzymywać ze mną przyjacielskie relacje, bo mimo rozstania mieliśmy później całkiem dobre relacje, rozmawialiśmy normalnie, ale ja po tym jak się dowiedziałem, że od pewnego czasu ma kogoś innego (to nie był bolec na boku jak coś, bo gość zaczął pracę jakieś 2 miechy po rozstaniu), postanowiłem uciąć znajomość i tak jak pisałem teraz mówimy sobie cześć i koniec.
Myślicie, że dobrze zrobiłem czy wychodzę na jakiegoś dzieciaka co się obraża? Sam teraz w pracy łapię mega doła, bo w sumie tęsknię za jej towarzystwem, ale nie mogę jakoś wytrzymać przy niej minuty bo czuję jakbym umierał w środku a w pracy to robię wszystko, żeby na nią nie wpaść zwłaszcza jak jest z nowych chłopem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie winię jej, że się z kimś spotyka, bo przecież nie jesteśmy już razem, ale nie mam siły być jej kumplem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6135eb606ffb19000ae1bbcf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Moja sugestia - jeśli niczym nie zasłużyłą sobie na grubiaństwo, to pogadać przy kawie bez świadków z grubsza z przesłaniem, powiedzmy, "Ania, serio bardzo Cię nadal lubię, lubię z Tobą gadać. Ale gdy rozmawiamy to nie umiem ociąć się od wspomnień. Żeby wyleczyć swoją duszę chyba będzie lepiej, jeśli przez jakiś czas cię pounikam. Jak się we mnie wszystko uspokoi, chętnie
I nie zapomnij o najważniejszym - p-----l ją z góry do dołu. Jak cię nie chciała to leży na niej pała.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@uhu8 - tak zrobiłem, powiedziała, że rozumie i żeby dbał przede wszystkim o siebie. Także mijamy się zwykle w firmie w dość szybkim tempie lub udajemy oboje że się nie widzimy jak stoimy w grupie. Czuje się trochę jak w szkole( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Opportunist - na razie to nie wchodzi w grę niestety, chociaż chętnie bym to zrobił. Ale zarabiam sporo i ciężko obecnie znaleźć coś lepszego. Nie jest to 15k co prawda;)
@TestoDepot - tak robię i na zewnątrz jestem obojętny chociaż w środku się gotuję. Ale nie mam zamiaru wyjść na
Kudos, że nie nosileś się z "(wieczne) jutro jej to powiem" tylko szybko zadziałałeś. Będą z Ciebie ludzie.
Na koniec porada: jesteś na etapie w życiu, gdy źle znosisz rozstania. Albo spotka Cię kolejne 20 rozstań i nie będziesz potem umiał zaangażować się w kolejny zwiazek i "tej jedynek" na którą w końcu trafisz nie będziesz potrafił dać z siebie swego prawdziwego "ja"
Albo teraz sobie (raczej praca na kilkanaście tygodni / kilka miesięcy niż na kilka dni) przemiędlisz w głowie:
- jakie rzeczy (cechy, zachowania, części systemu wartości) u przyszłej partnerki są dla Ciebie ważne a jakie wcześniej uważałeś za ważne a nimi nie są. Np. mój ojciec dopiero po kilku ślubach zrozumiał, że on chce w życiu unikać