Dzięki wsparciu internautów i widzów #planetaabstrakcja polski rząd ewakuuje jakiegoś amatorskiego fotografa z Afganistanu który był znajomym #planetaabstrakcja, gość dostał boosta na insta z 8k followow, posiedział 2 tyg w ośrodku na koszt rządu/podatnika i już daje dyla do Niemiec xd ciekawe czy jedzie tam po zasiłek i jak się okaże ze trzeba pracować do wróci do talibanu bo raczej amatorski fotograf z Afganistanu nie ma co robić w niemczech #imigranci #afganistan #niemcy
@eternos15: będzie siedział w Dojczlandzie i pierd*lił jakieś kocopoły w stylu "Boland good i like you" i stado pelikanów z Polski będzie mu wpłacało co miesiąc te 3-4k PLN bo pastuch z aparatem wspomina Polskę, resztę dołoży niemiecki podatnik i tak będą mijały lata
@kalosz_zaglady: Śmieszy mnie ta dwulicowość, lepiej i tak nie będzie miał No to jest mit ze w Niemczech jest tak super, jak gość nie zna języka a w Afganistanie był studentem gowno uczelni i amatorskim fotografem to skończy na jakimś magazynie anten trzeba zapieprzac i tyle, wiele osób z tamtych krajów czuje się zawiedzionych bo nie tak wyobrażali sobie Niemcy, imo gość tez wierzy w ten mit niemiecki bo nawet nie
@kalosz_zaglady: Gość wpisuje się w narracje setek innych migrantow z tamtych terenów antylichwiarska historii są tysiące, mnistwo osób kończy na ulicach Berlina jak sie okazuje ze trzeba coś robić i tyle
Jaka można mieć tutaj motywację do pracy skoro jakiś cięć będzie zarabiał tyle co ja na magazynie. Automatycznie moje chcecie do pracy są zerowe więc daje z siebie minimum. Nie warto się starać bo można dorobić się tylko garba. #pracbaza #inflacja
a i jeszcze co do przyszłości to obstawiam, że pójdzie jakiś wspólny film z Romanem xDD
a w załączeniu popis jego obłudy i fałszu