Wpis z mikrobloga

@sleep_raver: Tan podcast mnie właśnie zmotywował w czwartek do terapi i zastopowania. A piatek spędziłem już tylko na oglądaniu podczas tych najgorszych trzesawek itd. I zadzwoniłem do poradni i umówiłem się na pierwsza rozmowę. Polecam gorąco!
Zamówiłem tez ksiazke- mam nadzieje ze przyjdzie szybko
@suqmadiq2ama: Na nikogo nie sram prócz siebie.

Co miałem pisać? Ze pije 4 piwo i zaraz przerzucam się na wóde a potem łyknę wino na dobranoc? I tak dżin w dzień? Mogę to zebrać w post jak kogoś to interesuje. Może po miesiącu?
Niech tak będzie. Opisze pare wybranych dni!

@3ezwy: Walisz w #!$%@? z tym rzucaniem i tyle, ja też rzucałem na tym tagu i też mi zeszło długo
@3ezwy: rok temu czytałem jak trzeźwiejesz i sam postanowiłem odstawić alko z ciekawości czy się uda. Mirek polecił mi książkę Allana Cara i po jej przeczytaniu nie ruszam alko od 10mc. Nawet mnie nie ciągnie i chyba tak już zostawię.
@3ezwy: Już rok temu ci pisałem że walisz w #!$%@? z rzucaniem chlania i co sie okazało?

Rzucać chlanie trzeba nie tylko na kacu ale też w piątek jak sie ma kase i wolny weekend, jak sie jest #!$%@? bo sie noga podwinęła to też w krainie czarów trzeba rzucać a minimum to myśleć o rzucaniu w trakcie najebki.

Nie tylko ja ci to pisze, wiele razy ktoś ci pisał że
@gottie: Gratulacje! Dzięki za info. Czytałem prenascie lat temu o fajkach i rzuciłem z dnia na dzień. Jakiś czas temu kupiłem te i druga o alkoholu- przeczytałem ale chyba na pre dni udało mi się wyrwać. Odszukam je i przeczytam raz jeszcze- nie zaszkodzi:)
@suqmadiq2ama: Nie rzuciłem na kacu tylko przerwałem picie w czwartek po południu w trakcie ciągu który trwał tydzień. ale przed tym tygodniem piłem tez codziennie na umór ale poranki w tygodniu miałem trzeźwe. Mam szukać trzezwego dnia na podjęcie decyzji? Styczeń tego roku. Pozatym piłem cały czas.