Aktywne Wpisy
LM317K +31
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
JanuszKarierowicz +300
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Czy ma ktoś coś do opisania w kwestii Generic Oils z APO albo UPC?
Jakieś podpowiedzi jak tam zamawiać żeby się najbardziej opłacało? Tak #genericoils w sumie martwy.
Jak jakość tych olejków - ma to sens?
#perfumy
@biskitus: Przede wszystkim duże opakowania po kilkaset ml
@biskitus: Bardzo różnie, chociaż większość nadaje się bardziej na odświeżacze powietrza niż perfumy
@vizori: Really? Taki syf? Fragrantica się jara bardzo jakością.
Widziałem czasem ktoś pisze, że ma GO u siebie - może ktoś coś swoje wrażenia opisać?
@biskitus: No, na bliskie odwzorowanie całego zapachu nie masz co liczyć. Najczęściej taki GO szybko przechodzi go głębokiego drydownu i całość to w zasadzie baza. Wiadomo, od tej reguły są wyjątki ale na ~30 GO które sprawdziłem tylko 3-4 wyszły na tyle fajnie że byłbym w stanie je nosić.
Ale kilkaset ml olejku który nie wiadomo jak pachnie i możnaby z niego zrobić 5 litrów perfum to raczej nieopłacalny deal dla mnie ;-)
@biskitus: Już były takie rozbiory na tagu :p
- mydło podrażniło skórę, całą resztę wypieprzylem
Dzięki za odpowiedz miras
Ale podsumowując, dla mnie warto, ja nie żałuję. I
Będę tez wdzięczny jak byś się odezwał jak będziesz sam zamawiał - może do tego czasu (a na razie mam co testować) będę wolny i coś może razem zmajstrujemy?
Spoczko, nie ma problemu, w razie co to służę pomocą. I rzecz