@L3gion: jeżeli google unika płacenia podatków to jest okej, a jeżeli ktoś kupuje za pomocą vpn, żeby zaoszczędzić te złotóweczki to już jest januszem
@Xollorenidbla: Ludzie dali się złapać na te wszystkie subskrypcje, tu youtube premium, tam spotify, amazony #!$%@? a potem na koniec miesiąca ładna suma się uzbiera z tych subskrypcji gdzie kiedyś ludzie pókali by się w czoło by na takie coś hajs wydawać. ALE CO
@bavool: Najpierw sobie myślałem że a #!$%@?, kilka reklam mnie nie zabije. Ale w końcu pałka się przegła. I teraz sobie nie wyobrażam żeby można było inaczej przeglądać youtuba
@niegrzecznybobas: Też tak myślałem, dopóki się nie przekonałem, że nie da się pobrać z GDrive na Android TV, brak appki Google Drive, dodatkowo okrojone przeglądarki, ktore również nie wspierały pobierania.
jeżeli google unika płacenia podatków to jest okej, a jeżeli ktoś kupuje za pomocą vpn, żeby zaoszczędzić te złotóweczki to już jest januszem
@Xollorenidbla: Przecież to są dwie różne kwestie ¯\_(ツ)_/¯ Skoro jesteś przeciwko takiemu Google niepłacącemu podatków to zwyczajnie zbojkotuj ich usługi.
@LuxEtClamabunt: Nigdy nie korzystałam ze Spotify, więc nie mam pojęcia czy by mi pasowało. W czym twoim zdaniem Spotify jest lepsze od vanced? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Krokiruks: mam Spotify bo tam jest sama muzyka, włączam daną playlistę, gatunek, artystę i gra mi tylko to albo można ustawić, żeby po skończeniu danej playlisty włączało podobne piosenki, co tydzień na podstawie polubień i słuchania dodaje
#android #youtube #telefony #smartfon
Komentarz usunięty przez autora
@Xollorenidbla: czyli wyłączasz adblocka na stronach których właściciele płacą podatki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xollorenidbla: Ludzie dali się złapać na te wszystkie subskrypcje, tu youtube premium, tam spotify, amazony #!$%@? a potem na koniec miesiąca ładna suma się uzbiera z tych subskrypcji gdzie kiedyś ludzie pókali by się w czoło by na takie coś hajs wydawać. ALE CO
Najpierw sobie myślałem że a #!$%@?, kilka reklam mnie nie zabije. Ale w końcu pałka się przegła. I teraz sobie nie wyobrażam żeby można było inaczej przeglądać youtuba
@Xollorenidbla: Przecież to są dwie różne kwestie ¯\_(ツ)_/¯ Skoro jesteś przeciwko takiemu Google niepłacącemu podatków to zwyczajnie zbojkotuj ich usługi.
@Krokiruks: mam Spotify bo tam jest sama muzyka, włączam daną playlistę, gatunek, artystę i gra mi tylko to albo można ustawić, żeby po skończeniu danej playlisty włączało podobne piosenki, co tydzień na podstawie polubień i słuchania dodaje