Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Co z tym zrobić? Zebrać co się da i olać? Czy rozebrać kostkę, żeby to nie wsiąkło w grunt? Może strażaków wezwać w ogóle? Nie mam pojęcia
#ekologia #remontujzwykopem #budujzwykopem
@dzek: g czyszczenie kostki brukowej, nie dziękuj
Spróbuj zadzwonić na te straż, oni mają jednostki chemiczne to może powiedzą co robić.
Ewentualnie gdyby była niedziela normalna a nie ta p----------a to być
A poważnie, to dom do rozbiórki a na działce ziemię wymienić do 2 metrów w głąb.
Ma sorbent sens w poniedziałek? No i kostka to kij, ale między kostkę powchodziło grubo (wyciągnąłem jedną - pod kostką ładny piasek, ale dookoła "brzegi" głęboko wsiąknięty kolor). Może to źle zaznaczyłem, ale
@dzek: to nie rozumiem o co chodzi? Nie może rok tak to wyglądać?