Wpis z mikrobloga

@dzek wyrzuć papierek do lasu to cie wykobgi zjedzą, ale wylej chemię i jako świadomy człowiek myśl o tym że to skazi grunt i zatruje środowisko to cie obśmieją, że hehe zabij kota i wylej więcej bo lepiej wygląda ( )

Spróbuj zadzwonić na te straż, oni mają jednostki chemiczne to może powiedzą co robić.
Ewentualnie gdyby była niedziela normalna a nie ta p----------a to być
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@dzek: działalność zdelegalizować, majątek skonfiskować a bekasa zabić.
A poważnie, to dom do rozbiórki a na działce ziemię wymienić do 2 metrów w głąb.
  • Odpowiedz
Co wyście wyplusowali w gorące xD Myślałem, że skończy się na kilku komentarzach, nie było mnie chwilę, więc teraz odpisuję serią:

Idea sorbentu oraz ogólne porady dot. czyszczenia kostki (@Oastry: @Rak-Pustelnik: @miroslaw_anonowski: @WitekPLKiller: DoktorLubicz)

Ma sorbent sens w poniedziałek? No i kostka to kij, ale między kostkę powchodziło grubo (wyciągnąłem jedną - pod kostką ładny piasek, ale dookoła "brzegi" głęboko wsiąknięty kolor). Może to źle zaznaczyłem, ale
  • Odpowiedz
kostka jest do wymiany, schody też. Kostka za rok miała być, schody już są umówione ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dzek: to nie rozumiem o co chodzi? Nie może rok tak to wyglądać?
  • Odpowiedz
@dzek: taki produkt powinien mieć Kartę Charakterystyki Chemicznej (SDS) i tam może być opisane jak postępować. Na pewno będzie też bezpośredni telefon alarmowy do producenta.
  • Odpowiedz