Aktywne Wpisy
open_or_die +2195
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +794
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Chciałbym się pochwalić hobby żony i zrobić małe #rozdajo
Żona wkroczyła w świat szydełkowania dwa lata temu i w wolnej chwili tworzy takie piękne rzeczy jak na obrazku poniżej. W ofercie posiada również czapki, szaliki, opaski, kominy kocyki i prawie wszystko co można sobie wymyślić :) Skład wełny jak i kolor może być dowolny wszystko jest robione po otrzymaniu zamówienia i na wymiar. Z polecanych materiałów na czapki to może być włóczka 100% wełny merynos, wełna alpaka, jedwab z moherem. Wszystko jest na instagramie. Chciałem trochę pomóc ją wypromować więc zapraszam do obserwowania jej instagrama @m_wooll • Zdjęcia i filmy Instagramie
Przechodząc do rzeczy: organizujemy #rozdajo. Losowanie przez #mirkorandom wystarczy zaplusować wpis, wysyłka na nasz koszt. Losowanie jutro o 22:30
Do wygrania ten piękny Miś przytulanka z wełny przeznaczonej dla dzieci z atestem OEKO-TEX i wypełnieniem hipoalergicznym. Wzór na misia jest sprawdzony dzieci są zachwycone i jako przytulanka w łóżku pełni swoją rolę :)
Jeżeli nie udało Ci się wylosować bądź szukasz czegoś na prezent zapraszam jeszcze raz na instagrama. Zima coraz bliżej ;)
https://www.instagram.com/m_wooll/
#handmade #szydelkowanie #hobby #diy #tworczoscwlasna #chwalesie #zabawki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora