Wpis z mikrobloga

@haxxx: 398h gry :P 100h to gra Juventusem, około 50 Warta Poznań a reszta Legią :D Nie kumam osób które FM grają potęgami piłkarskimi jak Barca, Real, Man City nudzi szybko lepiej słabszym zespołem coś osiągnąć. Moim największymi sukcesami w fm12 było: Wejście Warty do 1 ligi, ściągnięcie Kuszczaka do Legii za darmo i nie dużą kasą na pensje, sprzedanie Ljuboli za 4 mln w takim 35 lat, Legia w półfinale
@FapinoTrololo: Ja sobie teraz akurat gram Man Utd. Kupuję tylko młodych graczy, jestem na piątym miejscu jeśli chodzi o płacę w lidze. City wydaje ponad 2 razy więcej a po dwóch sezonach 2-1 w tytułach dla mnie.

Ja jakoś w tych nowych FM nie mogę się namówić do grania jakimiś słabymi drużynami. Pamiętam, że w jakiejś wcześniejszej wersji grałem Hull City i w ciągu 6 czy7 sezonów z 4 ligi wyciągnąłem
@FapinoTrololo: Dokładnie ;D Ja Legią 2 sezony zagrałem (2 mistrzostwa+PP+wyjscie z grupy LM/LE), teraz przeniosłem się do Swansea. Taki Kucharczyk, który #!$%@?ł u mnie 35+bramek w sezonie poszedł do Beyernu Monachium za 40mln zł~ :D, ale grzeje ławę.