Wpis z mikrobloga

Widziałem wczoraj po raz kolejny żula w takim outficie i się zastanowiłem - kiedy ostatni raz widzieliście taki dres do kupienia? (nie licząc hipsterskich sklepów, sprzedających je ironicznie, bo zakładam, że obsrane żule spod sklepu tam nie chodzą)

Przecież tego już ze 20 lat nawet na bazarach nie ma. A dalej ze 30% żuli tarza się #!$%@? po ziemi w takich dresach. To musi być najtrwalsze ubranie świata, trwalsze niż pieprzone rycerskie zbroje. Podejrzewam, że jak za 200 milionów lat kosmici przylecą na ziemię, to jedynym śladem wskazującym, że kiedyś tę planetę zamieszkiwał człowiek będą te pieprzone ortaliony.
#heheszki #przemysleniazdupy
Pobierz aksal89 - Widziałem wczoraj po raz kolejny żula w takim outficie i się zastanowiłem -...
źródło: comment_1630649644vcpJBMYnNgvZqxy3G28L6p.jpg
  • 30
@aksal89 ostanio widziałem łebka w takim rynsztunku, młody szczyl, na oko liceum, jechałem obok niego w pociągu więc widziałem jak pokazuje legitymację szkolną. Możliwe że moda właśnie klasycznie zatacza koło i zaraz dzieciaki będą tak biegać ( ͡º ͜ʖ͡º)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@aksal89: u mnie jest żul który ma zawsze idealne stylówy. Albo jakiś gajer z golfem i mokasyny, albo czapka nju erka i "na młodzieżowo", albo jakieś ciuchy rodem z lat 70, co ciekawe zazwyczaj w miarę to wszystko czyste XD Pomyślałbym, że hipster ale wiek, wyraźne wyniszczenie przez alko i towarzystwo w jakim się buja to raczej wyklucza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Skąd bierze te ciuchy? Nie
No do kupienia nie ale bardzo dużo ukraincow w mojej okolicy w takich popyla. Jak pierwszy raz jakies 4 lata temu zobaczyłem to myślałem - w sumie sam nie wiem co myślałem typu eeeee. Na Ukrainie albo nie wyszło to z mody albo niedawno weszło? Kij wie.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@aksal89: wyobraź sobie że po przeczytaniu twojego wpisu tego samego dnia wyciągałem żula z krzaków który miał prawie identyczną kurtkę, tylko kolory inne, nieźlemi na symulację życia zadziałałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)