Aktywne Wpisy
Goronco +857
theOstry +45
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
#szury #bekazantyszczepionkowcow #koronawirus #bekazszurow #antyszczepionkowcy ##!$%@?
https://nowytarg24.tv/w-skrzynkach-na-listy-rzadowe-ulotki-o-szczepieniach/
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Niektóre leki też nie są zalecane poniżej 12 roku życia, czyli to trucizny? XD
Czekam na ulotki "nie myjemy rąk po sraniu" Polskie Narodowe Niezależne Stowarzyszenie Medycyny i Wiedzy "Hygienis Defensor" im. Jana Pawła II XdddddDdDddDDdDddddd
Póki co to chyba jeszcze można w tym państwie propagować swoje poglądy?
Komentarz usunięty przez autora
a czy ja im zabraniam?
można też uważać, że coś jest głupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niby mają "wolność" zawodową, ale na ulotce, NIE szczepimy - czyli brak wolności. Typowa szuria ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Nie żebym uważał że obecna mafia typu Izby lekarskie i big pharma itp. są w porządku.
Misją