Aktywne Wpisy
Ania2521 +1
#polityka #sejm Ogólnie to jestem ciekawa ile jeszcze potrwa ta blazenada w wykonaniu tej całej nowej koalicji, przecież ja daje max kilka miesięcy, że to się rozpadnie w proch i wróci normalność xd Prędzej czy później pis uzyska stabilna większość a uśmiechnięci znowu będą źli do czerwoności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
plackojad +8
Tytułem podsumowania Waszych dzisiejszych typów w #mirkoeuro:
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
#heheszki #humorobrazkowy #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks #incel #twnogf #feminista #kukold #cuckold
Ja wcześnie zacząłem się intereswać dziewczynami i to działa. Odkryłem to już w podstawówce. W gimnazjum nie było wiele lepiej aż mi switch przeskoczył gdzieś po ukończeniu 14 r.ż. Do czasu poznania żony miałem każdą na pstryknięcie palcami prędzej czy później. Dlaczego? Bo nie mówiłem tego co chciały usłyszeć tylko to co myslałem. Nie grałem w
@ChickenDriver: nic głupszego już dzisiaj nie przeczytam