Aktywne Wpisy
IntruderXXL +218
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Archiwipeistyka +1121
Mam tu konto prawie 9 lat i to co się dzieje z tym portalem ostatnimi czasy to jest niepojęte, życzę białkowemu, aby odpływ użytkowników postępował. W międzyczasie poproszę o 21 plusów i usuwam konto #nieruchomosci #usunkonto
''Coooooooo ja winny śmierci Icka? Niby czemu? Ja mu dach nad głową dałem gdy miał ciężką sytuację! Jak przyjaciela ugościłem i dużo mi tez pomógł gdy miałem (typowe #!$%@? o nodze) U mnie głodny nie chodził a jak chciał wypić to wypił, w święta u nas był, miał rodzinny klimat! Ludzie ale co wy piszecie...boże, przecież nie można człowiekowi zabronić jechać autem skoro sam chciał (fas się włącza powoli) i nie przeze mnie stracił to prawko tylko przez swoją głupotę #!$%@?!
Ja mu mówiłem posiedź u nas trochę później wracaj do siebie do żony, dziecka ale to on nie chciał. No piszcie sobie debile WINNY na czacie a prawda jest inna! Nie znaliście go tak dobrze...mama powiedz im jaki był Icek! Jaca z toba dużo gadał nawet cię przytulił wtedy jak ci Gohaaball #!$%@?ł w oko. Dobra koniec tematu...
Dzięki Karolina ze Zgorzelca za pozdrowienia! O siema Wiktoria również pozdrawiamy!''
#danielmagical #patostreamy #fas
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora