Wpis z mikrobloga

Jestem już gotowy do wyjścia, po prysznicu, śniadanku i herbatce. Teraz kilkanaście minut w wygodnym BMW słuchając podcastu, a następnie 8 godzin nowych wyzwań, dotykania ciekawych technologii, planowania, wymyślania i zmieniania świata na lepsze. A to wszystko w świetnej atmosferze, która pozwala zapomnieć, że jest się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#programista15k #przegryw #pracbaza #programowanie #chwalesie
  • 30
  • Odpowiedz
@Argonzz: Jakbyś się trochę wykazał umiejętnościami detektywistycznymi, to byś wiedział, że nie E36 a E90. Żeby nie było - nie uznaję tego auta za synonim luksusu. Jest w porządku. Nie mam w planach zmieniać, chyba że się w końcu tak zepsuje, że nie będzie się opłacało naprawiać ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Argonzz: Produkcja się zaczęła w 2005. Ja mam polifta z 2009 z bajerami typu asystent świateł, podświetlane klamki, iDrive, xenony i czujniki parkowania z przodu. Te są trochę droższe. Myśle, że za 20k szłoby wyhaczyć podobnego gruza.
  • Odpowiedz
@KorwinizacjaPrzelyku: W pracy muszę mieć styczność z maszynami, których raczej do domu sobie nie zabiorę. Dodatkowo pracuję z ludźmi i tak mi jest po prostu wygodniej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@maad: Klient jest wewnętrzny (piszemy dla siebie). Ja odpowiadam za rozwój oprogramowania dla maszyn CNC.
  • Odpowiedz