Aktywne Wpisy
Goronco +255
92cel +93
Może mało popularna opinia, ale Ukraina już przegrała tę wojnę i to przez jedną swoją decyzję - zezwolili kobietom na opuszczenie kraju.
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Tym sposobem zrujnowali sobie demografię, nikt na zniszczona Ukrainę wracać nie będzie - a na pewno nie Ukrainka, która sobie ułożyła życie w DE, GB czy Francji.
Ostatnimi tygodniami jest głośno o tym, że Ukrainki wysylają papiery rozwodowe na masowa skale - kobietom nawet nie chce się udawać, że jeszcze
Wczoraj przeglądając swoją kolekcję pudełkowych gier przyszła mi myśl, żeby sprawdzić Company of Heroes. Grę kupiłem w kultowej już Extra Klasyce w okolicach 2009 roku i pamiętam, że mi wtedy totalnie nie podeszła. Wolałem starego, dobrego Blitzkriega czy Soldiers: Ludzie Honoru. I w ten oto sposób raz otwarte pudełko z grą przeleżało aż do wczoraj.
Grę zainstalowałem, choć miałem problem z otworzeniem napędu DVD od jego nie-używania i... ależ mnie wciągnęło ( ͡º ͜ʖ͡º) Rozrywka bardzo fajna, graficznie pomimo 15 lat na karku wygląda ładnie i efektywnie. Aktualnie przechodzę kampanie i pewnie skończy się tak, że będę musiał kupić grę drugi raz na Steamie na wyprzedaży żeby ograć dodatki (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jest to kolejna już gra, której nie doceniłem jak była świeża, a która okazała się świetną grą (tak miałem z np. Falloutem 3 którego pierwszy raz ograłem w zeszłym roku). Warto nadrabiać starsze gry (ʘ‿ʘ)
#gry #staregry #companyofheroes
@Adax_DD: nie żeby to był jakiś olbrzymi wydatek , ale można aktywowac gry kluczem na steam .
just sayin ;)
koniecznie zainstaluj moda Europe In Ruins, chyba najlepsza modyfikacja do vCOH'a
niestety tylko multiplayer, ale społeczność jeszcze działa i nawet jakieś updaty wychodzą.
Mod dostępny na steam workshop wiec z instalacją raczej problemu nie będzie .