Aktywne Wpisy
krytyk1205 +234
Obserwuję ta aferę z dupy i zastanawiam się z jakimi matołami ja tu siedzę. Co wy macie w głowach stalkując laskę na jej kontach i wypisując posty do jej rodziny i dzieci. To pytanie retoryczne, nie oczekuję odpowiedzi od ludzi którzy maja gnijącego ziemniaka zamiast mózgu. #!$%@?ąc od wpisu laski na zamkniętej grupie.
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
jestem_tunowy +113
dziękuję @ArthasMenethil za inspirację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#humorobrazkowy #bekazlewactwa #bekazwykopkow # ukraina # wojna # rosja (specjalnie nie taguje żeby nie musieli prać prześcieradła)
#humorobrazkowy #bekazlewactwa #bekazwykopkow # ukraina # wojna # rosja (specjalnie nie taguje żeby nie musieli prać prześcieradła)
#xayoo #highleague #twitch #disstream
Parowanie majkuta z nitro to klepanie sie po fiutach i zwykły skok na kasę pod względem maksymalizowania zasięgów. Chociaż tutaj dis też przecież aż tak źle nie wypada, bo ma jakiś tam viewer base na YT. W dodatku ma więcej unikalnych widzów, bo zakładam że zyniak i #!$%@?
Jedyne sensowne rozwiązanie jakie widze, to jak wezmą holaka dla niego i zrobią taką "sentymentalną" walkę XI vs dis.
@Puszkov: kiedyś tak, teraz friendly content
poza tym to się sprzeda w kręgu XI, a nie disa
@harnas_sv: ???
widziałeś wczoraj japczana? gość nie miał tlenu po 2 rundach, xayoo przecież też nie trenuje w przeciwieństwie (podobno) do disa
@seanconnery: no a co w tym dziwnego przy takiej wadze i ledwie 2 czy tam 3 miesiącach treningów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
poza tym nie wiem po #!$%@? mi piszesz, ze wygrałby z tym czy z tym skoro nigdzie nie napisałem, że by tak zrobił