Wpis z mikrobloga

Jestem zdania, że biedna melina, to melina dobra dla widzów i fanów. Dlatego trochę martwi mnie nagły napływ jakichkolwiek pieniędzy dla tych dwóch bałwanów. Ale jestem też spokojny widzowie i fani. Pytasie się dlaczego. Powiedzieć wam czy nie? No dobra powiem wam. Bo meliniarz szybko przyzwyczaja się do chwilowej hossy czy to spowodowanej jednorazową wypłatą, zapomogą w mopsie czy prezentem od widzów. Szybko też przyjmuje taki stan rzeczy jako coś co mu się należy i ma trwać w nieskończoność. Dlatego czekam z wypiekami na gulce, bo wiem że uszokowi kran z donejtami szybko wyschnie, a wtedy wszystkie te jego zakupowe plany - które już sobie uroił w głowie - jak bańka po harnasiowym beknięciu pękną i pozostawią tylko niemiły zapach w postaci nożu, kotletu i tasaku. Miegodnia i niedzieli.
#bonzo
  • 9
bo wiem że uszokowi kran z donejtami szybko wyschnie

@Czopelka: no właśnie wg mnie jest niestety pewne prawdopodobieństwo, że utrzyma się to przez dłuższą chwilę. Melinowi ostatnio fejm podbiło zdjęcie przy śmięntniku, które wpadło do gorących i przyciągnęło normików, do tego ktoś tu wspominał jakiś czas temu, że poświęcono mu uwagę na jakiejś #!$%@? grupce kononowicza, w której jest ludzi od goma ciuciu. Nawet pod gniotami pojawia się więcej komentarzy od
@Waldemar_Wpieldor Akat patrząc po wyświetleniach gniotów wzrost był krótkotrwały i dość mały z 500-600 wyświetleń wyświetlenia wzrosły do około 1000 nawet na lajw gniotach ma max 2000 wyświetleń.

Z grupki neofitów mało kto zostanie by donejtować Gnika, to będzie max 10 osób które szybko uciekną gdy zobaczą że Melin to nudziarz który łatwo krytykuje widzów.

On jeśli zbierze te 200 PLN na tydzień już całkiem rzuci starania w sektorze pracy i będzie
Na największej grupie o Kononie połowa moderatorów to Kupce które próbują wskrzesić fejm Uszoka ale jest to misja skazana na niepowodzenie.

@DonTadeo: właśnie o takich pożytecznych idiotach piszę. Ich działania nakierowane są na przyciąganie bezbeków z tym ich "hehe Tiger jesteś najlepszy" albo "oni jeszcze mieszkają razem?", podczas gdy cały urok "uniwersum" uszatego meliniarza polega na tym, że jest dość hermetycznie. Ci sami pożyteczni idioci czerpią radochę z wysyłania mu obraźliwych