Wpis z mikrobloga

@Bunch InPost nie jest żadną konkurencją dla poczty polskiej. Poczta trwa już tylko dzięki monopolowi państwowemu, podczas gdy Inpost to sprawnie rozwijająca się firma. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bunch: W czwartek wieczorem zamówiłem 3 paczki, 2 do paczkomatu, 1 do odbioru w żabce (nie było opcji z paczkomatem). Paczkę do żabki wiezie PP. Obie paczki dotarły do miasta docelowego w sobotę przed południem. A teraz zagadka, które paczki wczoraj odebrałem? Poczta Polska to g---o i nic już tego nie zmieni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
W Czwartek rano kupiłem przedmiot z Gdańska, przez noc paczka przejechała całą Polskę na Śląsk. Faktycznie im nie wyszło
  • Odpowiedz
@Bunch: paczka zamówiona w piątek do poludnia jest w sobotę w moim paczkomacie pod blokiem. Teraz jeśli coś ma przyjść poczta albo DPD to po prostu szukam innego sklepu.
Paczkomaty to najlepsze co moglo się przytrafić Polsce i cały świat może nam zazdrościć. Panie Rafele Brzoska żyj nam długo i szczęśliwie!
  • Odpowiedz
@Bunch Jak gdzieś nie ma możliwości zamówienia do paczkomatu to nie zamawiam nawet. Doręczanie do rąk własnych to już przeżytek, a listonosz co nawet nie zadzwoni tylko w-------a awizo które możesz zrealizować dopiero na drugi dzień stojąc 30 minut w kolejce to lubią tylko masochisci i starzy ludzie
  • Odpowiedz
@Bunch: inpost ostatnio dał ofertę na późne odbiory paczek, tj. Jeśli zamówisz coś na allegro do godziny 20 to dostarczenie gwarantowane jest na następny dzień. No, ale do której musiałabym wtedy pracować żeby się wyrobić przed przyjazdem kuriera? Zgodnie z umową odbiór inpostu mam o 16, a kurier jest Już u mnie o 15 bo chce robotę skończyć także wątpię, że znajdą się kurierzy, którzy zechcą tak późno jeździć by
  • Odpowiedz