Aktywne Wpisy
![Wiskoler_double](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Wiskoler_double_VpRmgHLrTQ,q60.jpg)
Wiskoler_double +22
#szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
![Wiskoler_double - #szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrob...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/b711c78dca2e307ea435896962f75430c9b52c1b36520e5a44cd9651cf79daf1,w150.jpg)
źródło: 04 - Fied 5 c
Pobierz![stormi](https://wykop.pl/cdn/c0834752/568720e45767590d30436e0f9542a108ef1b8c1764ade0722e67fa2d10e8fef4,q60.jpg)
stormi +54
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy
źródło: comment_1630180384KAblfA6RaDHsKlTyWDqGdF.jpg
PobierzIMO zamiast tego mitycznego wypalania i sezonowania lepiej po prostu nową patelnię po prostu porządnie wymyć i zacząć używać do smażenia, na porządku dziennym. Trzeba też pamiętać, że stal węglowa czy żeliwo to nie poteflon i trzeba smażyć na oleju.
Albo z obiektami ziemniaków - tego jeszcze nie robiłem
Albo w piekarniku
W piekarniku to musisz dać cienką warstwę oleju, kilka kropel rozetrzeć ręcznikiem papierowym i potem nowym wytrzeć tak żeby się zrobiła wręcz półmatowa
To wypiekadz od zimnego piekarnika i musisz przekroczyć punkt dymienia danego oleju. Wtedy dojdzie do polimeryzacji oleju i będzie ok.
Jak dasz za gruba warstwę oleju to po wypalaniu będzie się kleić.
https://www.kuchnieorientu.pl/wypalanie-woka-ze-stali-weglowej/