Wpis z mikrobloga

@lguodwznkoi_e mi stary mowi codziennie ile pieniedzy na mnie wydaje xd a mi nawet książek do szkoły nie chcial kupic, sam musiałem sobie zarobić ehh. jeszcze moje 500+ idzie na torebki dla jakiegoś szlaufa z ukrainy xdd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 146
@nugger123: weź go zakapuj do mopsu, że #!$%@? hajs z Twojego 500+ na swoje gówna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coś kojarzę, że jak rodzic nie udowodni wydatków na bombelka, to zmieniają hajs na bony i będzie mógł za to Ukraince kupić co najwyżej piórnik i tornister ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 63
@nugger123: a to zmienia postać rzeczy. Kumuluj hajs i uciekaj chociażby na wynajmowany pokój ze studenciakami. Byle dalej od patologii i toksyczności.
  • Odpowiedz
@lguodwznkoi_e: Mój stary ma taka #!$%@?ą logikę, że jak coś chcę kupić to mówi "wstrzymaj się bo zawsze będzie coś później nowszego" xDDD. Dobrze, że się go nie słucham bo składając kompa za grafę dałem 1300zł, która potem kosztowała 2k+.
  • Odpowiedz
Twoja mama albo bardzo dużo pali albo bardzo mało zarabia. Lub oba. Paczka fajek to 15zl. Nawet jak pali 2 dziennie to 900 zł w miesiącu wydaje. Nikt w Pl chyba 1800 nie zarabia już ?
  • Odpowiedz