Aktywne Wpisy

grap32 +315

https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-ryzyko-trzeciej-wojny-zelenski-planuje-spotkanie-z-przywodca,nId,6619860
Jak to jest panie Zelenski. Cały świat pomaga Ukrainie okejka. Chiny i Białoruś pomagają Rosji uuu 3 wojna światowa czy to nie aby #hipokryzja?
#wojna
#rosja
#ukraina
Jak to jest panie Zelenski. Cały świat pomaga Ukrainie okejka. Chiny i Białoruś pomagają Rosji uuu 3 wojna światowa czy to nie aby #hipokryzja?
#wojna
#rosja
#ukraina
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@TypowyZakolak: Myślisz że im to przeszkadza? Rżną się aż miło kiedy rodzeństwo jest za ścianą, w autach, w pokojach w akademik/w wynajmowanych mieszkaniach.
Komentarz usunięty przez autora
To że jedna osoba na 1000 doda taki wpis nie oznacza nagle że wszyscy sie roochają. Wszystko zależy w jakim środowisku taka młodzież się wychowuje.
@Shatter: U mnie w technikum z klasy też z 3 bo tylu miało dziewczyny.
Jak miałem 15-16 lat to waliliśmy się z moją dziewczyną nawet jak rodzice na dole a kuchni było a łóżko trochę skrzypiało
Czasem nawet za drzwiami przechodzili, zdarzyło się nawet jak gumek nam brakło że #!$%@? jej staremu xd
Ale potem mnie zostawiła i od tego czasu tj 6 lat jestem #przegryw co nie dotknął dziewczyny
@ImNewHere: niezłe pato, prawdę mówiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)