Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
http://www.wykop.pl/wpis/5995750/kto-sie-zemscil-na-glupiej-pindzie-w-pracy-za-to-z/
@SScherzo: @wyngiel: @kinder_niespodzianka: @Spiralista: @misiafaraona: @Szarlejowiec: @Roballo: @bardzospokojnyczlowiek: @kiepski_nick: @goolek: @arkadiuszl4g: @arkadiuszl4g: @traceur07: @TripleSec: @kubussek: @Kajetan8: @spatsi: @porque: @ludzik: @Blackhorn: @muuzyk: @damnhard: @nasedo:
Przychodze to parcy, babsko nadal na moim miejscu siedzi. Mówie, k---a. Patrze, ma normalną klawiaturę.
Patrze - ta ABCD... leży na biurku przy którym siedziałem wczoraj. Myslałem że jej r-------e tą klawiaturę na łbie.
Na ale się zabezpieczyłem na taką sytuację - schowałem dobra do szafy.
I teraz moje pytanie. Jak ja oduczyć zajmowania mojego miejsca?
Odpadają kombinacje z windowsem - to terminale ze zdalnymi pulpitami. Mam do dyspozycji terminal, monitor, mysz, klawiaturę.
#wojnykorporacyjne
Zastanów się co tam jest takiego stacjonarnego? - może rozkręć kompa i odepnij zasilacz od płyty głównej, albo zrób coś z rzecza, która decyduje, że to miejsce jest takie wyjątkowe.
Powiedziałbym posyp klawiaturę wąglikiem, ale jeszcze nalot zrobią xD