Aktywne Wpisy
xEm +8
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +125
Dobrze, że dzieki łatwości w prowadzeniu działanosci gospodarczej po wyjściu nauczyciel będzie mógł łatwo nadrobić stracony okres.
źródło j.ros klik
rzeczony filmik
https://youtu.be/rqee2ZkrDEc
#bialorus
#neuropa #4konserwy
@szurszur: państwowe uczelnie to co się dziwisz¯\_(ツ)_/¯ W pierdlu by nie wylądował
@vegetator21: można, jednak świadczy o byciu totalnym dnem, w żadnym kraju zachodnim za coś takiego by nie było takiej obrony nikogo, tam wojsko traktują poważnie: USA, Francja, tylko u nas ojkofoby wszystko zmieszają z błotem i jeszcze jak szympansy będą odchodami rzucać
Masz ty w ogóle rozum i godność człowieka? Chociaż odrobinę? Pracownik naukowy, reprezentujący uczelnie lży publicznie polityka w rynsztokowych epitetach, a ty porównujesz to do tego wyżej? Nie brzydzisz się sobą patrząc w lustro?
@szurszur:
@Bover: no w Stanach mają akurat wpojony wręcz absurdalny szacunek do wojskowych i weteranów, mimo różnego stosunku do wojen.
Komentarz usunięty przez autora
@kryptonim_putas: Nie mam pojęcia czy ktoś na niego doniósł, czy jak. Najpierw się tym zajęło tvpis, a później gościu głupio się przyznał w rozmowie z dziennikarzami z Rzeczpospolitej https://www.tvp.info/55361632/naukowiec-obrazil-pawla-kukiza-dr-maciej-borkowski-germanista-z-uam-uwaza-ze-mial-prawo-interweniuje-minister-przemyslaw-czarnek