Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Strange mówił że jeżeli będzie musiał to porzuci Starka oraz Parkera na pewną śmierć by tylko ratować kamień.
Strange jednak oddaje kamień Thanosowi.
Zrobił coś, co na początku wydawało się głupie i nie rozsądne.
Po finałowej walce w End Game (pewnie od finałowej walki do oddania przez Kapitana kamieni, minęło trochę czasu) Strange pobawił się kamieniem by móc zobaczyć co czeka teraz świat po wydarzeniach z End Game.
Wiedział doskonale co wydarzy się w Far From Home. Jednak nie mówił tego Peterowi bo po prostu to by się nie wydarzyło (myślicie że Spidey by zaczął tą współprace z Mysterio, gdyby się dowiedział że ten pokaże jego tożsamość na cały świat?).
Doszło do wyjawienia tożsamości Spidey'a. Strange wiedział że Parker przyjdzie do niego z pomocą, więc gdy Peter zaproponował użycie zaklęcia aby każdy zapomniał, Strange bez wahania się zgodził, bo po prostu wiedział że ta decyzja (mimo iż każdy będzie uważał że to będzie błędną decyzja, która będzie dużo kosztowała) będzie najlepsza, nie tylko dla Spidey'a, ale i również dla całego uniwersum.
#mcu #marvel #spiderman