Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
@Moisze: ale niechęć do PiSu nijak nie zmniejsza pogardy do PO i robactwa, co kazało służbom mundury ściągać na protestach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skitarii: Przecież wiadomo że do tej sprawy pis delegował najwierniejszych z wiernych, pytanie czy ci wierni ale mierni wytrzymają i czy ich starczy na obstawienie takimi kordonami wszystkich grup które wyśle Łukaszenka.
@Moisze: co ty bredzisz? XD
Tam PiS może wysłać dowolnych żołnierzy i każdy będzie granicy Polski pilnował, bo żołnierze szczerze pilnowanie granic popierają.
@skitarii: Robiłeś jakąś ankietę czy coś? Powiedz mi po co zabrano kobiety i dzieci? Po co odcina się dziennikarzy? Może jednak PiS nie jest tego aż taki pewny że tak wszyscy popierają.
@Moisze: mam stały kontakt z kilkudziesięcioma żołnierzami, a poznałem ich setki.
@skitarii: Czyli nie wiesz nic i anegdotkę wrzucasz jako dowód w dyskusji.
@Moisze: anegdotkę z własnego kontraktu XD i pisze to typ, który żołnierza co najwyżej z daleka na ulicy widział XD
No ale masz rację, żołnierze tylko czekają aż PiS obalą i pomaszerują pod tęczową flagą złożyć hołd Tuskowi XDDD
@skitarii: Czyli trep, żołnierzu baczność przed pułkownikiem.
niee, żołnierze czekają aż pis wypieprzy ich miesiąc przed emeryturą albo czekają żeby córka działacza zebrała premię całego oddziału.
@Moisze: przed pułkownikiem. a ty jesteś kimś, komu można najwyżej but na mordzie postawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic takiego się nie stało, a jakby się stało, to żołnierze się obronią, bo kto ich powstrzyma?
@skitarii: Tak jak i ty, kim zechcę. To wkońcu portal ze śmiesznymi obrazkami i taki ze mnie pułkownik jak z ciebie żołnierz. Jesteś tylko stulejką która wymądrza się udając żołnierza RP.
@Moisze: niezależnie co o mnie myślisz, wojsko nijak się ma do twoich wykopowych urojeń XD
Nie masz żadnego pojęcia o armii.
@skitarii: To jest nas dwóch
@Moisze: Syndrom wyparcia wszedł mocno, jak widać XD
@skitarii: To pokaż książeczkę ze stopniem na tle konta i zakończymy jałową dyskusję.
@Moisze: nie będę nic pokazywał pajacowi, co wierzy w bunty w armii przeciw rządowi, bo na AWLu podchorążowie zrobili rozróbę przeciw patologiom na uczelni XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Creed-Bratton: XDDD morda tam