Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
O kurła, nie polecam w #!$%@? pizzerii Index koło polibudy XD Zamówiłem sobię pickę, a dostałem placek serowy, z 4 kawałkami szynki o wymiarach 5x5 cm i siedem (dosłownie XD) ziaren kukurydzy XD Do tego cały ser z resztą spływał z ciasta, pizza nie była nawet pokrojona, a za pierwszy sos trzeba było dopłacić XD #lublin

• 15
  • Odpowiedz
@starypijany123: na przyszłość polecam Portobello (o ile nie szukasz placka w stylu amerykańskim). Od pewnego czasu to mój numer 1. jeśli chodzi o pizze w Lbl. Nie wiem jak oni to robią, ale często przywożą mi pizzę w 20-25 minut od zamówienia, mimo że wcale nie mieszkam super blisko.
  • Odpowiedz
@tomason123: dokładnie, widać na pierwszy rzut oka że się mega starają. U nich chyba pierwszy raz trafił mi się świeży anasas na hawajskiej w dowozie. Ciasto również mega, nie tylko smaczne, ale też nie jest doprawione kilogramem soli jak to się często zdarza, że zjesz a później pół dnia nie możesz wystarczająco dużo wody wypić aby pragnienie ugasić:D Mam wielką nadzieję że nie zmienią podejścia i utrzymają taką jakość - będę
  • Odpowiedz