Mój niebieski był wczoraj u barbera i on polecił mu jakiś drogi żel, po którym włosy mu się świecą... Polecicie jakiś produkt po którym włosy będą matowe? Pic rel jak to dzisiaj rano wyglądało.
@LeFleur: Jak połysk to pomada woskowa pewnie, ewentualnie wodna (wodna tworzy taką skorupę na włosach) Jak chcesz mat to pomada z glinką, ja osobiście takie preferowałem (fajnie trzymają i można przeczesać normalnie włosy w ciągu dnia) Oczywiście podstawa to odpowiednie używanie suszarki, prestylera, pomada to tylko wykończenie. I drogie, nie drogie, niestety jak ktoś chce mieć niektóre fryzury męskie to te kilkadziesiąt złotych na pomadę trzeba zainwestować, używając jakiś żeli itp.
@LeFleur: serio to barber zrobił? beka z tych całych barberów na kiju XD raczej po bokach nie powinien mieć tak słabo wcięte, powinien mieć jakieś cieniowanie.
@hardgainer: No na pewno, poza tym ten przedziałek xD byłby dopuszczalny tylko w przypadku jakiegoś niskiego fade'a. Barber coś takiego powinien zrobić
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#wlosy #fryzura #barber #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
Jak połysk to pomada woskowa pewnie, ewentualnie wodna (wodna tworzy taką skorupę na włosach)
Jak chcesz mat to pomada z glinką, ja osobiście takie preferowałem (fajnie trzymają i można przeczesać normalnie włosy w ciągu dnia)
Oczywiście podstawa to odpowiednie używanie suszarki, prestylera, pomada to tylko wykończenie.
I drogie, nie drogie, niestety jak ktoś chce mieć niektóre fryzury męskie to te kilkadziesiąt złotych na pomadę trzeba zainwestować, używając jakiś żeli itp.