Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytam poważnie, gdzie można znaleźć fajne, normalne dziewczyny? Mam 23 lata, studiuje na jednym z najlepszych kierunków, nie wale 8 browarów dziennie (7 również nie XD ogólnie pije okazjonalnie), nie pale, biegam, mam inne pasje poza studiami, myśle że obiektywnie jestem przystojny. Niestety, większość koleżanek wokół mnie to albo dziewczyny z dużymi problemami psychicznymi albo imprezowiczki lub skrzywione tinderem laski które chcą tylko i włącznie tego, żeby je non stop zabawiać i dawać antencje. To nie jest żaden bait ani pytanie rodem z tagu przegryw. Poważnie sie zastanawiam gdzie można takie fajne dziewczyny znaleźć, powiedzcie gdzie wy kogoś znaleźliście, może macie jakieś pro tipy. Bo szczerze mówiąc jestem przekonany że da się znaleźć tylko może ja coś źle robię. Dzięki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611e777fbb9659000a23321a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 9
GrubaBabcia: Zapamiętaj sobie raz na całe życie złotą zasadę na temat ludzi obu płci:

INTELIGENTNI LUDZIE NIE NUDZĄ SIĘ NIGDY.

Większość dup i męskich pustaków szuka ciągle czegoś, co ich zajmie, zabawi, odciągnie od świata. Śwait jest piękny i oferuje nieskończone możliwości rozwoju w każdym chyba kierunku. Jeśli ktoś wciąż czeka aż wypełnisz pustkę w jego codzienności, to zwykle jest to ktoś pusty. Ciekawych ludzi poznasz w chwilę, bo zawsze mają