Cadore Cadore 20.08.2021, 15:17:45 via Android 69 #pizza #gotujzwykopemFeliciana Salame e Chorizo jak każdy dobrze wie to nadpizza ( ͡º ͜ʖ͡º) źródło: comment_1629472665kiTPWco5QP6ZqIze7L6mNK.jpg Pobierz TakiTaki Asyr RobieZdrowaZupke Michuyyy TresDeliquentes +64 innych
Michuyyy Michuyyy 20.08.2021, 15:18:51 35 @Cadore: To najlepsza mrożonka change my mind Cadore Reevder Kauabang Pally JanMleczarz +30 innych
TrollingMasterNinja TrollingMasterNinja 20.08.2021, 15:23:16 0 @Cadore: tak bym opierdziela ze by mi się uszy trzęsły
Reevder Reevder 20.08.2021, 15:25:01 4 @Cadore: nie ma lepszej mrożonki. Michuyyy volfi Firedancer Damien_Up
Elbrus Elbrus 20.08.2021, 15:25:57 via iOS 9 @Cadore: oj tak, najlepszy gotowiec Michuyyy Kodak Pally Chomasyo Firedancer +4 innych
Cadore Cadore 20.08.2021, 15:26:29 via Android 2 Słodki Jezu w morelach...Jakie to było zajebiste, chyba od razu zrobię kolejną i nażre się jak świnia. Ostatni_Sarmata Damien_Up
P.....a konto usunięte 20.08.2021, 15:39:16 0 @Cadore: Piec do pizzy czy piekarnik? Smacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cadore Cadore 20.08.2021, 15:40:02 via Android 3 @Papasanbaba niestety tylko piekarnik, ale i tak smakuje świetnie (ʘ‿ʘ) konto usunięte Ostatni_Sarmata Damien_Up
Pally Pally 20.08.2021, 16:52:04 0 @Cadore: oj tak byczq, ja lubię jeszcze zdjąć te dodatki, utrzeć więcej sera i je położyć, wtedy to już w ogóle uczta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cadore Cadore 20.08.2021, 17:17:48 via Android 0 @Pally No ja zdejmuje cebulę bo średnio mi w tej pizzy podchodzi. A jak mam ser to wiadomo że dodać
Pally Pally 20.08.2021, 17:20:49 0 @Cadore: najlepiej takie mrożone traktować jako podstawa, i dodać tam sera, więcej salami, jakieś oregano i od razu lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W00zi3 W00zi3 20.08.2021, 19:14:29 via iOS 1 @Cadore: Najlepsza to była dawna Ristorante z Quattro Formaggi, szkoda że ich już nie ma BlackSlip
Cadore Cadore 20.08.2021, 19:39:44 via Android 2 @tubidubidam Z pesto też zajebista tubidubidam Arctic_Slav
saggitarius_a saggitarius_a 20.08.2021, 21:30:48 0 @Cadore: https://pizzafeliciana.pl/salame-chorizoW ogóle jak oni to robią, że praktycznie każda pizza ma takie samo makro B/W/T nawet te bez mięsa mają praktycznie takie samo makro
Cadore Cadore 20.08.2021, 21:32:03 via Android 0 @saggitarius_a A nie wiem, na makro nigdy nie zwracałem uwagi, ale ma dobry smak i nie jest to taka buła jak guseppe
Feliciana Salame e Chorizo jak każdy dobrze wie to nadpizza ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jakie to było zajebiste, chyba od razu zrobię kolejną i nażre się jak świnia.
Komentarz usunięty przez autora
W ogóle jak oni to robią, że praktycznie każda pizza ma takie samo makro B/W/T nawet te bez mięsa mają praktycznie takie samo makro