@NieistotneKto: nie. Jest pierdyliard odłamów islamu i pierdylion sposobów jego wyznawania. Polacy to często krzykliwe zaściankowe głąby stąd wrzucenie talibów do jednego worka pod hasztagiem #stopislam
@NieistotneKto: skup się i przeczytaj jeszcze raz co napisałem - tylko wolniej troszkę, jak trzeba 2 razy. Jeśli kot jest ssakiem nie oznacza to, że wszystkie ssaki są kotami. Tak samo jeśli Talib wyznaje Islam nie oznacza to, że wszyscy wyznawcy Islamu są Talibami. Jarzysz coś czy zwoje już popalone?
@galgal: XD Ale gdzie ja napisałem, że wszyscy wyznawcy Islamu sa Talibami? Ja napisałem, że Afganiczcy uciekają przed Islamem - co jest prawdą, gamoniu
@galgal: Afganczycy uciekają przed tradycyjnym, ortodoksyjnym Islamem, ale ty mi wmawiasz, że jednak nie boją się islamu, bo są też inne islamy XD To nie sprawia, że ja się mylę.
@NieistotneKto: ok rybko - kończmy to xD niech będzie na Twoje. Ludzie wyznający islam są islamofobami, bo uciekają przed Talibami Polska trenduje w wyśmiewanym przez świat hasztagu stopislam i jest git xD
@NieistotneKto: tak to jest z d--y argument i nie nie jestem zwolennikiem talibów, ale jak wyżej. Nie każdy wyznawca islamu zachowuje się jak Talib - w ogromnej ilości są to wspaniali ludzie. Analogicznie z katolikami - to że jakiś rydzyk czy inny jędraszewski to fanatyk to nie znaczy, że #stopkatolom i nagle wszyscy katole to katolofobowie xD
Islamophobia = Strach przed Islamem.
Uchodzcy to ludzie, którzy uciekają z Afganistanu, bo boją się żyć pod prawem Sharia, czyli prawem Islamu. Boją się Islamu.
Uchodźcy to Islamofoby. I ja nawet nie żartuję.
#afganistan
#bekazlewactwa
#bialorus
#uchodzcy
Jeśli kot jest ssakiem nie oznacza to, że wszystkie ssaki są kotami. Tak samo jeśli Talib wyznaje Islam nie oznacza to, że wszyscy wyznawcy Islamu są Talibami.
Jarzysz coś czy zwoje już popalone?
Wiesz co. Nie ma sensu ta rozmowa, bo należysz do tej grupy ludzi o iq rybki akwariowej. Mimo to nie winię Cię za to. Pozdro
Uchodźcy to Islamofoby. I ja nawet nie żartuję.
Polska trenduje w wyśmiewanym przez świat hasztagu stopislam i jest git xD
To jest kolosalna różnica