Aktywne Wpisy
Cyderek +88
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
BobekRobek +27
Moja dziewczyna narzekała na mnie że nie poświęcam jej wystarczająco czasu mieszkając z nią i że czasami czuje się samotna więc zostawiła mnie dla typa z Warszawy który mieszka od niej 350km i może widywać się z nim raz na tydzień o ile sama nie ma dyżurów.
Zostawiła mnie dla niego, bo jak sama mi powiedziała, jedzie do niego na pierwszą randkę i nie wie co będzie z nami mimo że wcześniej walczyła
Zostawiła mnie dla niego, bo jak sama mi powiedziała, jedzie do niego na pierwszą randkę i nie wie co będzie z nami mimo że wcześniej walczyła

#manicarubida w obu koloniach rozpoczetych z 5 krolowymi w tej chwili zostaly juz tylko 3. Niemniej jednak jestem pelen nadzieji na sukces bowiem pojawily sie juz pierwsze robotnice i ciagle jeszcze nie zabijaja pozostalych krolowych. Jesli taki stan rzeczy utrzyma sie jeszcze przez pol roku to mysle ze bedzie to dobry prognostyk:)
Wczoraj dalem obu koloniom rowniez male gniazda ziemne. Oba takie same, 5x10cm z prostym systemem nawadniania przez siateczke. Nie zrobilem natomiast otworu umozliwiajacego podlaczenie weza poniewaz chcialem sobie zaoszczedzic pracy;) a gniazda i tak sa przejsciowe
#mrowki
#gruparatowaniapoziomu
#terrarystyka
#hodowlamrowek
źródło: comment_1629373408f4NT4haeaiSEy2kY7LHpzG.jpg
Pobierzja coś nie mam szczęścia do nich, jedna padłą po odchowaniu 1 pokolenia, a druga przeżyła rok i w końcu też padła