Wpis z mikrobloga

Moja dziewczyna narzekała na mnie że nie poświęcam jej wystarczająco czasu mieszkając z nią i że czasami czuje się samotna więc zostawiła mnie dla typa z Warszawy który mieszka od niej 350km i może widywać się z nim raz na tydzień o ile sama nie ma dyżurów.

Zostawiła mnie dla niego, bo jak sama mi powiedziała, jedzie do niego na pierwszą randkę i nie wie co będzie z nami mimo że wcześniej walczyła o mnie przez 5msc po naszym rozstaniu.

Teraz spotykają się od 5msc, a ona ostatnio spotkała mnie na dworcu, zaczęła tulic i machała na pożegnanie.

O co tu chodzi?

#zwiazki #zdrada #kobiety #rozowe #rozowa #milosc
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BobekRobek zmieniły jej się priorytety. O Ciebie, jak sam napisałeś, musiała walczyć, a to jednak kobieta lubi być zdobywana, może on jej daje coś, czego Ty nie umiałeś. A coś musiało być na rzeczy, skoro mówiła Ci nawet, że nie dajesz jej wystarczająco swojego czasu
  • Odpowiedz
  • 6
@zuzixxx3: ona była przeze mnie zdobywana ale regularnie mówiła mi:
"Szkoda ze tyle czasu jesteś w mieszkaniu, za dużo ciebie, mógłbyś gdzieś czasami z kolegami na dłużej pojechać, s--s w stałym związku mi się nudzi, lubię jak facet ma mnie w dupie".
W pewnym momencie przestałem się starać to powiedziała mi to że czuję się samotna itd. Że nie daje jej wycieczek, nie poznaje że mną mnóstwo ludzi i chce
  • Odpowiedz
@BobekRobek nie rozumiem. Mówiła, że nie poświęcasz jej wystarczająco czasu i jednocześnie kazała Ci wyjeżdżać z mieszkania? Albo Ci się już fakty pomieszały, albo coś kręcisz XD

@SUBAGAZI nie, ja jestem zdobywcą
  • Odpowiedz
  • 1
@zuzixxx3: dokładnie tak było.
Narzekała że czuje się samotna i że poświęcam jej za dużo czasu i czuje się osączoną.

Serio. Ja nie wiedziałem o co jej chodzi.
Potem zdradziła mnie jeszcze z innym a z innym probowala i powiedziała że chciała się ode mnie uwolnić. Minęły 3msc a ona znowu wróciła mówiąc że chce wrócić. Nie pozwoliłem jej bo miałem kgoos. Przez 5msc walczyła o mnie a jak się
  • Odpowiedz