Wpis z mikrobloga

Co ten wykop robi z ludźmi. Czytam sobie wiadomości finansowe i o, PEKAO organizuje emisję obligacji dla #mpkwroclaw i mi się od razu te wszystkie memy przypominają z człowiekiem seleremna czele, oraz zastanawiam się, czy dzisiaj we #wroclaw tramwaj się wykoleił (a w tym mieście byłem raptem dwa razy ( ͡° ͜ʖ ͡°))

Ja tam się nie znam, ale może lepiej na poprawę torowiska, niż na tramwaje po złym torowisku jeżdżące pożyczać.

https://prnews.pl/bank-pekao-organizuje-warta-blisko-05-mld-zl-emisje-obligacji-na-finansowanie-komunikacji-miejskiej-we-wroclawiu-460315
Wśród zaplanowanych przez MPK Wrocław inwestycji są m.in. zakup 21 klimatyzowanych, niskopodłogowych tramwajów, modernizacja dwóch zajezdni tramwajowych, remonty stacji prostownikowych, modernizacja używanych tramwajów oraz przyszły zakup nowych tramwajów, które mają zastąpić najstarsze wagony. Inwestycje mają za zadanie radykalnie poprawić standard komunikacji miejskiej we Wrocławiu.
Pobierz FrasierCrane - Co ten wykop robi z ludźmi. Czytam sobie wiadomości finansowe i o, PEK...
źródło: comment_1629312653Yeh7YJmM9PfemejBT0k35p.jpg
  • 5