Wpis z mikrobloga

• 0
@pawel0008: Też rozważałem 220d, ale moje zapotrzebowanie przebiegowe i jazda głównie w mieście nie sprzyja dieslom. Co do jakości wnętrza to na razie nic nie trzeszczy (odpukać). Co nieco słychać jak się zaczyna na chama naciskać i ciągnąć elementy (przebieg jakieś 25000 km)

Jaki masz przebieg w swojej 205?
  • Odpowiedz
@bonn: narobilem w nim juz 40k mil :) Jedyna irytujaca rzecza we wnetrzu okazal sie fotel pasazera, a dokladnie zaglowek, ktory pierdzi przy predkosciach autostradowych. Nie irytuje mnie to jakos strasznie. Ach, musialem tez zaszyc artico na fotelu kierowcy, bo jakos niefortunnie usiadlem i guzik z tylnej kieszeni jakims cudem sie wbil. Pisalem jeszcze o czujniku nox. Jak na taki przebieg to zdecydowanie malo awaryjne auto.

Jesli chodzi o nowy
  • Odpowiedz
  • 0
@pawel0008: Nowy wyglada konkret. Zastanawiam się czy będzie miał problemy wieku dziecięcego, jak to było w niektórych przedfaceliftowych w205. Ja pewnie w206 nabędę jakoś pod koniec produkcji, bo mam nadzieje, że nowym autem pojeżdżę trochę. Oryginalnie chciałem E klasę, ale Road tax mnie odstraszył, bo na tym samym poziomie wyposażenia co C klasa załapałbym się na zwyżkę.
  • Odpowiedz