Czyli mam rozumieć, że jak ktoś zrobi baita w stylu ,,nie mam pieniędzy" z żałosną historyjką i zdjęciami, to wykopki prześlą mu pieniądze?
Naprawdę, każda osoba, która wysyła randomom, szczególnie z wykopu kasę po ewidentnych baitach, powinna mieć zabrane prawa wyborcze. Jesteście osobami, ktore na starość będą pewnie garnki za kilka tysięcy kupować, czy nabierać sie na jakieś ,,metody na wnuczka" czy innego bliskiego z USA.
I jeszcze te komentarze niektórych, że co kogo obchodzi, że ktoś komuś wysłal pieniądze i pomógł w potrzebie xDDD To jak wam nie szkoda, to weźcie wyślijcie mi z 50 zł. A co najlepsze, tym wcześniej kogoś na kasę #!$%@?ł.
@skrobaczka: Oczywiscie ze tak. Gdyby to pisala kobieta, to "dobrze jej tak, glupia p0lka". Tutaj typ #!$%@? historie, ktora się nie kleiła w wielu momentach (wyrobienie karty bezdomnego xDDD), a wykopki i tak znalazly sposob, zeby jezdzic po jego matce.
@skrobaczka: To samo pomyślałem xD laskę niemalże zlinczowali o 80 zł, wyzywają ludzi od spermiarzy, bo wpłacają laskom na OF, a jakiemuś randomowemu typkowi z ckliwą historią wysyłają kilka tysięcy xD przynajmniej ci, którzy płacą za kontent na OF coś z tego mają xD
Powiem Ci tak - wole być 5 razy oszukany i raz pomoc. Zaryzykowali świadomie majac mala szanse na to, ze to prawda. Ale i tak spróbowali pomoc. Kto tu jest walnięty - złodziej czy okradziony ?
Naprawdę, każda osoba, która wysyła randomom, szczególnie z wykopu kasę po ewidentnych baitach, powinna mieć zabrane prawa wyborcze. Jesteście osobami, ktore na starość będą pewnie garnki za kilka tysięcy kupować, czy nabierać sie na jakieś ,,metody na wnuczka" czy innego bliskiego z USA.
I jeszcze te komentarze niektórych, że co kogo obchodzi, że ktoś komuś wysłal pieniądze i pomógł w potrzebie xDDD To jak wam nie szkoda, to weźcie wyślijcie mi z 50 zł. A co najlepsze, tym wcześniej kogoś na kasę #!$%@?ł.
Jak to było? Wykop elita internetu?
#bezdomnyrekin #bekazpodludzi #afera
To tłumaczenie tych co się dali nabrać XDDD "to moja sprawa, co robię ze swoją kasą" XDDD
tak właśnie wyglądają: