Wpis z mikrobloga

@SVETER: Fakt. Konon to jednostka nieprzystosowana do życia w społeczeństwie, ale nie zasługuje na bicie, kopanie itd. A jeśli rzeczywiście było tych napastników kilku, to gdyby chcieli, mogliby bez problemu sprawić, że zmieniłby miejsce zamieszkania. No a Major nie poczuwał się do odpowiedzialności, mimo, że dostał dach nad głową za darmo. Do tej pory jest niewdzięczny, powtarzając, że to nie jego dom. Czasem też pyta, za co ma płacić, skoro dostał
@SVETER: Fakt, że warunki są dalekie od standardowych, ale z taką ilością kasy mogliby razem wynająć ekipę sprzątającą, a potem zapłacić za drobny remont. Ta chałupa przecież nieźle się trzyma, tylko jest zagracona i brudna. Spokojnie obaj mogliby mieć swoje pokoje i jeszcze wygospodarować specjalne pomieszczenie na donosy, czy na inhalacje.
@Image546: Za leniwi i za glupi nawet na to, chociaz nawet nie musieli by palcem ruszyc a szczur to w ogole by dostal szalu, co ja mu bede kase dawal albo lajty robil na JEGO remont #!$%@?? To nie moj dom mowi, no chyba, ze kaze mu sie #!$%@? to wtedy kamery, okno, uszczelki swieta nie swieta a kto rachunki placil, ja tu jestem zameldowany na stale ( ͡° ͜
@SVETER: No tak, oni naprawdę chyba lubią ten śmietnik. Rzadko kiedy narzekają na bałagan dookoła. Normalny człowiek zwariowały w takiej graciarni albo zginął po jednym dniu. Struś czuł się trochę nieswojo w luksusowym mieszkaniu w Krakowie. Widać to było po nim. Jedyne, co go tam trzymało to Monika i jej kuszenie (do czegoś). Mimo wszystko, dla nich obu byłoby lepiej żyć przynajmniej w czystym domu. Konon dopiero co miał tą otwartą
No tak, oni naprawdę chyba lubią ten śmietnik

@Image546: Nie widze innego wytlumaczenia. Major jeszcze czasem cos wspomni, ze burdel, ale nic z nim nie robi i woli sie potykac niz posprzatac ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niby lepiej w czystym, ale raz dwa zrobili by to samo
@Image546: Najlepsze bylo jak tam cpun posprzatal. Ni #!$%@? nie bylo widac porzadku pomimo tego, ze powynosil troche a za chwile i do teraz jest dokladane ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za cholere bym sie nie podjal tego gowna jak bym byl sprzataczem. Tam wszystko do #!$%@? a gole sciany, podloga, sufit, piec do robienia. Pokoje az 3 zasyfiale plus #!$%@? kuchnia a lazienka jakby ja ktos chcial
@SVETER: Ta ich łazienka to tragedia. Jej akurat by się przydał generalny remont. No ale reszta ma swój klimat. Te wszystkie stare drzwi, piec kaflowy, piwnica, wejście na strych... Da się to odratować, lecz wszystko kosztuje, a Motylkowi za szkoda sypnąć groszem. Tym bardziej mnie to rozwala, bo widzowie na pewno by mu wpłacili masę kasy, gdyby zaplanowano remont Belwederu. To miałoby potencjał by być czymś na wzór wiecznego remontu u
@SVETER: dobrze by było, gdyby jakiś Paweł z Knyszyna lub inny przypomniał słowa Jacuska Krzysztofowi K., bo, gdy ktos kladzie go do grobu lub wysyła do DPS to bemben ma pamięć. A tu pojawiają sie oba wątki. To by doszło do wypominania wymiany okna, gdy był w szpitalu
@czlowiekbozy: Z tym oknem jest taka sprawa, że okłamali Konona i to wyczuł. Wystarczyło powiedzieć ,,Major był pod wpływem rozpuszczalnika, gdy ktoś wybił szybę kamieniem, wszedł do domu i go pobił". Myślę, że Warmianin szybko by przeszedł z wściekłości do bronienia Wojciecha S. i nagrywania expoze do tych łotrów, którzy tak zrobili.