Aktywne Wpisy
apaczacz +107
Ehhh.....
Od wczoraj mam potężnego kaca moralnego, aż sam się sobie dziwię.
Mam sąsiadów, mają córkę (około 13 letnia) która czasem do nas przychodziła i bawiła się z moimi dzieciakami. Dziewczynka jest chora, podejrzewam autyzm, no ale specjalistą nie jestem.
Objawia się to niesamowitą upierdliwością, a co pan robi, a kim pan jest, a kiedy pana córka wyjdzie, a kiedy pana syn wyjdzie - pytania zadawane seriami, po usłyszeniu odpowiedzi potrafi wielokrotnie
Od wczoraj mam potężnego kaca moralnego, aż sam się sobie dziwię.
Mam sąsiadów, mają córkę (około 13 letnia) która czasem do nas przychodziła i bawiła się z moimi dzieciakami. Dziewczynka jest chora, podejrzewam autyzm, no ale specjalistą nie jestem.
Objawia się to niesamowitą upierdliwością, a co pan robi, a kim pan jest, a kiedy pana córka wyjdzie, a kiedy pana syn wyjdzie - pytania zadawane seriami, po usłyszeniu odpowiedzi potrafi wielokrotnie
WielkiNos +146
jakie rodzaje hantli polecacie i które bardziej się sprawdzają żeliwne czy bitumiczne? Stoję przed wyborem hantli i nie wiem które lepsze bo oba rodzaje mają jakieś wady i zalety.
#silownia
#mirkokoksy
#trenujzwykopem
#pytanie
@Wiber17: Ja mam bitumiczne i nawet sobie chwaliłem bo 35 kg śmiało można zarzucić.
Na pewno mniej hałasu robią, co przy #!$%@? sąsiadach może mieć znaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lalalama: to wynika z wad chowu klatkowego człowieka, nie hantli
@Wiber17: nie wiem jakie ciężary w grę wchodzą, ale zobacz zobacz sobie ile objętościowo zajmuje 5 kg krążka żeliwnego, a ile bitumicznego...
Komentarz usunięty przez autora