Wpis z mikrobloga

@magdalena-gaska: tez nie jestem zbyt wierzący, ale pochodzę z wierzącej rodziny i zostałem nauczony że w piatek mięsa się nie je i nadal go nie jem, bo uważam że to zdrowo raz w tygodniu nie jeść mięsa i to że szpital podaje danie bez mięsne to nie po to żeby nie obrażać jezusa tylko ze względu na pewne zakorzenione uwarunkowania kulturowe. Ty też za pewne obchodzisz święta jak wielkanoc, święta bożego
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska:

obiad na oddziale patologii ciąży. piątek to ryba obowiązkowo żeby nie obrazić jezusa

przez niego dzisiaj na śniadanie zero wędliny

A ty w szpitalu jesteś czy w kurorcie, że tak dietą się przejmujesz? Może ci mąż przynieść kanapki z szynką jak bez mięsa dzień nie dasz rady przeżyć...
  • Odpowiedz
za kazdym razem jak postowalam obiadek piątkowy to ktos dopisywal, ze katoland, jak ja tak samo skomentuje to jest oburzenie, ale juz sie przyzwyczailam ze pod moimi postami zawsze ktos musi sie zesrac nawet jak daje samo zdjęcie bez zadnego komentarza, a bron boze jak napiszę, ze cos mi akurat nie smakowało, wtedy juz krucjata
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska: Bo wykop od jakiegoś roku stał się czymś w rodzaju bastionu walczącego o dobre imię służby zdrowia. Napisz coś złego o SORze, zaraz Cię zakrzyczą, że oni niedofinansowani więc mają prawo trzymać na korytarzu kilkanaście godzin. Tobie podaliby gówno zawinięte w papierek to wykopki pisałyby, że se możesz do sklepu iść jak nie pasuje
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@magdalena-gaska: jeśli na wykopie jest nawet te kilka tysięcy aktywnych użytkowników to oczywiste że będą tu i gimboateisci i katolibowie i liberalni i #!$%@? i ci którym żona dziś nie dała i #!$%@? i pewnie nie wymieniłem nawet 1% grup xD

A obiad w sumie ok. Chociaż gusta i smaki to indywidualna kwestia nie bardzo rozumiem jak się można do tego #!$%@?ć xD tag lubię przeglądać bo jednak widzę jakaś ewolucję
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek: no ja sie czuje jakbym jadla caly czas to samo, dla mnie obiadek oki. dzisiaj, ale nie obrazilabym sie jakby dawali wiecej ryby, powinni ze 2x w tygodniu, a nie tylko w piatki, kobiety w ciąży z ryzykiem przedwczesnego porodu powinny suplementować 1000mg DHA, oczywiście mi nikt tutaj o tym nie powiedział, trzeba sie martwić samemu o siebie
  • Odpowiedz