Wpis z mikrobloga

@crazykokos Ja się przyczepię konstruktywnie jak już się poddajesz pod ocenę ( ͡º ͜ʖ͡º) powiedzmy, że latasz w mojej kategorii wiekowej, więc wiem co mówię.
Nogi rzeczywiście niezłe, ale góra nie powala. Oczywiscie oceniam co widzę, bo cycki i twarz mogą to trochę ratować. Ramiona dużo szersze niż biodra. Twoja sylwetka z tyłu trochę przypomina przez to męską : trójkąt. Na plaży bym spojrzał, bo rzeczywiście
  • Odpowiedz
W piątek po całym tygodniu są w średnim stanie. Ale i tak dłuższe i staranniej pomalowane niż te z Twojej fotki kiedyś z psem czy coś. Gdzies mam zrzut ekranu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@crazykokos: laska powiedziała tylko, żebyś pokazała paznokcie jaki kolor, a ty od razu przyjmujesz postawę obronną, SĄ W ŚREDNIM STANIE, ale udusiłabyś się gdybyś się nie pochwaliła i nie próbowała sprowadzić laski
  • Odpowiedz
@cyrkoburdel: Nie znasz sytuacji. Bo wrzuciła wpis z brzydkimi paznokciami i psem i wszyscy zaczęli jechać panzokcie i pisaliśmy na priv zeby robić screeny bo zaraz usunie wpis i usunęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I stad wiem na sto procent ze mam lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@crazykokos: aha, wrzuciła zdjęcie z brzydkimi paznokciami, a ty urządzasz na nią nagonki "pisaliśmy na priv żeby robić screeny, bo zaraz usunie wpis, no i usunęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)" - ZAJEBIŚCIE, LASKA, PUNKT DLA CIEBIE, DZIEWCZYNA Z BRZYDKIMI PAZNOKCIAMI USUNĘŁA WPIS, ALE JAJA, JAK BERETYYYYYYYYYYYYY
boże, nie chciałabym mieć koleżanki takiej jak ty. ja mam kompleksów od #!$%@? i jeszcze trochę, ale nie żyje nimi,
  • Odpowiedz
Ludzie ile wy macie lat, kobieta wstawia nogi, a tu sensacja na over 100 komentarzy. Nigdy kobiecych nóg nie widzieliście, serio? Znajdźcie sobie partnerki czy coś... a nie, czej, to wykop tu 20% aktywności to przegryw czyli zwalanie winy na swoje niepowodzenia na drugą płeć XDDDD
  • Odpowiedz
@cyrkoburdel: Haha:D wyjaśniłaś, ze jesteś spięta rozowa, z dużymi kompleksami zeby się czepiać laski w internecie.
Nie obchodzi mnie co o mnie myślisz, bo ja nie myśle o tobie wcale :D
  • Odpowiedz