Aktywne Wpisy
Alzena +6
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie zgadzam się, ale trudno. Będę ich mniej spamować, ale za to tutaj będę (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
##!$%@? #jestempiekna #sukienkiboners
Nogi rzeczywiście niezłe, ale góra nie powala. Oczywiscie oceniam co widzę, bo cycki i twarz mogą to trochę ratować. Ramiona dużo szersze niż biodra. Twoja sylwetka z tyłu trochę przypomina przez to męską : trójkąt. Na plaży bym spojrzał, bo rzeczywiście
@crazykokos: laska powiedziała tylko, żebyś pokazała paznokcie jaki kolor, a ty od razu przyjmujesz postawę obronną, SĄ W ŚREDNIM STANIE, ale udusiłabyś się gdybyś się nie pochwaliła i nie próbowała sprowadzić laski
I stad wiem na sto procent ze mam lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@crazykokos: No nie, to jest profil pani psycholog a nie pani psychiatry, jak na taka ogarniętą osobę to słabo odróżniasz lekarza psychiatrę od psychologa...
boże, nie chciałabym mieć koleżanki takiej jak ty. ja mam kompleksów od #!$%@? i jeszcze trochę, ale nie żyje nimi,
@crazykokos: weź zrób fikołka karzełku xD
Nie obchodzi mnie co o mnie myślisz, bo ja nie myśle o tobie wcale :D