Aktywne Wpisy
Alzena +6
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie zgadzam się, ale trudno. Będę ich mniej spamować, ale za to tutaj będę (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
##!$%@? #jestempiekna #sukienkiboners
Co to znaczy? :D to nie ma żadnego sensu, jeszcze raz, ale po polsku, widzę że ci się trochę styki przegrzały jak poczytałaś o sobie trochę prawdy. Nie umiesz mi nawet odpisać normalnie, dorośle, dojrzale, z jakimiś argumentami. Zachowujesz się i piszesz jak ja się
Gownoburza w komentarzach, striggerowalam piwniczakow mocno xD
Plus 5 wpisów o mnie, jak kogoś dupa zapiekła xD na bank jakieś zjeby, których mam na czarno i nie mogli się w komentarzach wypowiedzieć.
Dodatkowo- duzo nowych obserwujących.
Dodatkowo jestem zalana priv- jest wszystko, prośby o sprzedaż majtek również.
Tak ze ciekawie ciekawie, atencjometr nabity konkretnie :D
Komentarz usunięty przez moderatora
jest powiedzonko, które idealnie mogłoby cie opisać:
Nie potrafisz - nie pchaj się na afisz (。◕‿‿◕。)
- gorące, 300 komentarzy, 240 plusów
ten portal to zbiorowisko spermiarzy aż rzygać się chce xD
ani ładnie zbudowane te zdanie nie są, ani ogólna kompozycja- do bani.
jak typowa Grażynka z żabki
„xD potrafię równo #!$%@? Mariana- to znaczy ze potrafię dyskutowac i mam rozbudowane wypowiedzi” xDDD
Puknij się w główkę dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plus weszłam w twój profil - laska 30
Komentarz usunięty przez moderatora
jesteś po prostu tępakiem, cyk na czarno
Komentarz usunięty przez autora