Wpis z mikrobloga

@crazykokos: niestety to co mówisz pozbawione jest jakiegokolwiek ładu i składu. Wyjaśniłam że jestem spiętą różową z dużymi kompleksami żeby się czepiać laski w internecie?
Co to znaczy? :D to nie ma żadnego sensu, jeszcze raz, ale po polsku, widzę że ci się trochę styki przegrzały jak poczytałaś o sobie trochę prawdy. Nie umiesz mi nawet odpisać normalnie, dorośle, dojrzale, z jakimiś argumentami. Zachowujesz się i piszesz jak ja się
  • Odpowiedz
@ocotutajchodzi96:
Gownoburza w komentarzach, striggerowalam piwniczakow mocno xD
Plus 5 wpisów o mnie, jak kogoś dupa zapiekła xD na bank jakieś zjeby, których mam na czarno i nie mogli się w komentarzach wypowiedzieć.
Dodatkowo- duzo nowych obserwujących.
Dodatkowo jestem zalana priv- jest wszystko, prośby o sprzedaż majtek również.
Tak ze ciekawie ciekawie, atencjometr nabity konkretnie :D
  • Odpowiedz
@crazykokos: ja wypowiadam się po prostu tak, jak wypowiadałabym się rozmawiając z tobą twarzą w twarz. Przykro mi, że mam rozbudowane słownictwo i coś do powiedzenia, w przeciwieństwie do ciebie no i ze umiem dyskutowac.

jest powiedzonko, które idealnie mogłoby cie opisać:
Nie potrafisz - nie pchaj się na afisz ()
  • Odpowiedz
@cyrkoburdel: hahah Rozbudowane- ja bym potrafiła to powiedzieć w dwóch zdaniach, a ty kłapiesz tym dziobem, pieprzysz coś od rzeczy xD
ani ładnie zbudowane te zdanie nie są, ani ogólna kompozycja- do bani.
jak typowa Grażynka z żabki
„xD potrafię równo #!$%@? Mariana- to znaczy ze potrafię dyskutowac i mam rozbudowane wypowiedzi” xDDD

Puknij się w główkę dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@crazykokos: zawsze to dobrze jak ktoś się sobie podoba (w zdrowy sposób, bez narcymu) nie wiem po co ta imba w komentarzach (nawet jeśli to b8) . Życzył bym wszystkim aby odnaleźli coś takiego w sobie. Świat byłby dużo lepszym miejscem.
  • Odpowiedz
@crazykokos: jeszcze długo będziesz się tak boczyć na mnie za to, że słusznie zauważyłam, że jesteś taka pewna siebie, że aż musisz "ściągać w dół" (gdzie pewnie sama w tym dole jesteś XDDDDDDDD) dziewczynę, która poprosiła cię tylko o pokazanie koloru paznokci i koniecznie musiałaś jej powiedzieć że masz dłuższe, ładniejsze, staranniejsze, a i na dowód masz jeszcze screena tych jej brzydkich?

Plus weszłam w twój profil - laska 30
  • Odpowiedz